Principal » Internet » Smartwache și benzi de fitness Mierne în ritmul cardiac de precizie

Smartwache și benzi de fitness Mierne în ritmul cardiac de precizie

Internet : Smartwache și benzi de fitness Mierne în ritmul cardiac de precizie

Achiziționarea obligatorie pentru fiecare entuziastul activ al gadget-urilor pare mai mult sau mai puțin avansat Smartwatch sau cel puțin o bandă de fitness. Deși se bucură de un interes mai mic decât acum un an, premierul este pur și simplu mai puțin, apoi dispozitive de îmbrăcare rămân pentru mulți parteneri inerenți în formare.

Problema este că, pe datele colectate de datele privind funcțiile de viață, nu vă bazați pe Zawisza. Potrivit plăcii de bază, rezultatele cercetărilor privind precizia dispozitivelor îmbrăcați selectate în măsurarea impulsurilor au fost publicate în JAMA Cardiologie. Chiar și în cazul celor mai scumpe dispozitive, scântei de deviații considerabile în ceea ce privește testul ECG.

Cercetarea a fost efectuată pe 50 de persoane care poartă Apple Watch, taxa de la Fitbit HR, MIO alfa și vârf de bază, atât în ​​timpul activității, cât și în repaus. Și este greu să vorbim aici că unul dintre dispozitivele a căzut mai bine sau mai rău: în timpul exercițiilor de ceas Apple și MIO Fuse a servit citirilor care diferă de la cercetarea electrocardiogramelor chiar și aproximativ 29 bătăi pe minut. În cazul încărcăturii FITBIT, diferențele de vârfuri de vârf au fost 39 de accident vascular cerebral în cazuri extreme. O mai bună (diferența de mai multe accidente vasculare cerebrale), dispozitivul a căzut în jos atunci când utilizatorul odihnit.

Ca factor de bază care diferențiază datele colectate de dispozitive cu cele care pot fi obținute prin electrocardiogramă, există un concept SmartWatch sau o bandă de fitness. Ritmul cardiac este investigat pe episodul arterei departe de inimă, nu pe piept, ca și în cazul ECG, dar este doar unul din motive. Următoarea este aceeași tehnică de măsurare - cel mai adesea are loc cu utilizarea fotopolismului.

Această metodă constă în emisii de lumină verde sau roșie și măsurarea absorbției verzi sau a reflecției roșii prin sânge. Cantitatea de creștere din vena este proporțională pentru a absorbi sau reflecta lumina și astfel specifică cuplul contracției inimii. Din păcate, fotopletul, ca metodă optică, este expus la mulți factori care denaturează măsurarea, cum ar fi iluminarea la sala de gimnastică.

Desigur, nu ar trebui să fie făcută din gadget pe încheietura mâinii, chiar cele mai scumpe, așteaptă precizia examinării ECG, dar statisticile generate de cereri ar trebui să fie verificate cu o distanță mai mare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu