Principal » Internet » Samsung smartphone-urile din Europa vor încerca să înlocuiască cardurile de plată

Samsung smartphone-urile din Europa vor încerca să înlocuiască cardurile de plată

Internet : Samsung smartphone-urile din Europa vor încerca să înlocuiască cardurile de plată

Selectați, în prezent, numai smartphone-urile Samsung Samsung au fost echipate cu tehnologia Samsung Pay, care vă permite să emiteți cardul de plată pentru terminalele selectate. Serviciul este limitat la țările selectate, dar coreenii intenționează să extindă în continuare, la începutul anului viitor va apărea în Europa.

Serviciul Sammobile.Com raportează că, în primul trimestru al anului 2016, Samsung Pay va fi lansat în țările europene selectate și în China. Serviciul va apărea cu siguranță în Marea Britanie și Spania. Sammobile nu menționează Polonia, dar știm că coreenii au efectuat deja discuții cu băncile poloneze care vizează introducerea salarii Samsung, de asemenea, în Polonia. Acest lucru ar avea loc în al doilea trimestru al anului 2016, este posibil ca Serviciul să apară și în alte țări europene.

Un dezavantaj mare al salariului Samsung este de a limita numai la smartphone-urile selectate. Putem folosi-o dacă avem una din cele cinci dispozitive - Galaxy S6, Galaxy S6 margine, Galaxy S6 Edge +, Galaxy Note 5 sau Gear SmartWatch S2 (Numai modelul cu NFC) este acceptat). Doar partea de sus, căile de smartphone-uri și drumuri smartzegarek sunt pe listă. Acest lucru nu a boode un serviciu de popularitate mare în Polonia. În plus, o mulțime de oameni au deja cărți de proximitate, care cu siguranță vor afecta negativ numărul utilizatorilor de plăți Samsung. Din serviciu va folosi probabil câțiva titularii de dispozitive Samsung de la cel mai înalt raft și se va termina.

Dacă Samsung dorește să sporească gama de serviciu, trebuie să o asigure nu numai în smartphone-urile de top, dar cel puțin și în modelele de rafturi medii. Potrivit Rhee Rhee, vicepreședintele și șeful antreprenoriatului în departamentul Mobile Samsung, compania se întreabă despre furnizarea de tehnologii altor producători de smartphone, desigur, acest lucru nu înseamnă că vom vedea de fapt salariul Samsung în Sony, HTC sau lg.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu