Principal » Internet » Smartphone Photo: O cameră mai bună va arăta ce plămân în întuneric

Smartphone Photo: O cameră mai bună va arăta ce plămân în întuneric

Internet : Smartphone Photo: O cameră mai bună va arăta ce plămân în întuneric

În căutarea unei aplicații care va face o fotografie de bună calitate pe timp de noapte, este imposibil să nu loviți camera de noapte. Mai mult merită remarcat, totuși, este succesorul său: o cameră mai bună a aceluiași producător. În această a doua aplicație găsim un mecanism interesant pentru a lua fotografii de noapte, cunoscute pentru camera de noapte, precum și câteva alte trucuri originale.

O cameră mai bună este un produs al Almalenței, care a lansat deja mai multe aplicații și programe pentru fotografi pentru a îmbunătăți calitatea imaginii. Aplicația poate face o fotografie cu adevărat impresionantă pe timp de noapte și, de asemenea, face un HDR, face o serie de fotografii, alegeți cea mai bună față, scoateți obiectele în mișcare, faceți o panoramă de 360 ​​° și porniți bracketingul. Misterul multor moduri este abilitatea de a face o serie de fotografii și de a le combina într-una în moduri diferite, iar camerele mai bune se ocupă foarte bine.

[1/2

În ceea ce privește accesul la parametrii camerei, putem controla această aplicație-focus, flash, expunere și sensibilitate matricea. Aspectul acestor setări, desigur, depinde de modul în care vom face fotografii. De asemenea, puteți utiliza camera web frontală și porniți grila și histograma de pe vizor prin glisarea degetului peste ecran în lateral. Mai multe setări, cum ar fi modul de măsurare a luminii, metode imagistice Balans de alb. Timpul de declanșare și decor pentru aparatul poate fi luat după extinderea superioară centura (stânga). Cel mai important lucru este faptul că accesul la setările este rapid în comparație cu mai multe aplicații, iar setările sunt ușor de citit chiar și pe ecrane mici. Ca unul dintre puținele, și o cameră mai bună nu încearcă să imite interfața camerei și toți parametrii necesari plasați pe partea de sus. Vă puteți plânge cu privire la icoanele învechite.

Imaginile de noapte făcute cu această aplicație sunt pliate de la opt fotografii. Dacă numai camera se va concentra în mod corespunzător, ne putem aștepta la rezultate bune în condițiile în care chiar și camerele "True " nu devin egale cu sarcina. Aplicația funcționează cel mai bine în spații închise slab luminate - fotografiile luate, de exemplu, numai pe televizor - vor fi mult mai luminoase decât v-ați putea aștepta. Algoritmii foto se descurcă bine chiar dacă modelele se vor mișca.

[1/2

În afara, în lumina torței, aplicația se confruntă, de asemenea, bine. Cu toate acestea, trebuie amintit că echipamentul poate dezamăgi și nu captează focalizarea în mod corespunzător. Apoi merită să ajungem după concentrarea și blocarea obiectivului (AF-L) sau focalizați pe infinit.

[1/2

Modul Panorama vă permite să înregistrați imaginea în două moduri - continuu și printr-o serie de fotografii. În ambele utilizatori se execută "cu mâna ", iar aplicația vă va ajuta să direcționați corect telefonul smartphone. Cu toate acestea, plasarea lor nu privește cea mai bună aplicație și nu este dificilă pentru artefacte pe "cusături" între fotografii.

[1/2

Efectele modului HDR sunt atractive, dar cel mai adesea sunt foarte redresate. Acest lucru poate fi remediat în setările aplicației, inclusiv capacitatea de a schimba cartografierea culorilor după fotografiere, dar fotografiere de acest tip găsește pur și simplu aplicații mai bune. Este demn de remarcat, totuși, că atunci când faceți fotografii individuale, puteți folosi optimizarea spanului tonal, care vă va permite să ieșiți din umbre un pic mai multe detalii și să aliniați iluminatul. Acest lucru este de obicei asociat cu mai mult zgomot în zonele întunecate. În acest mod setările puteți modifica gradul de reducere.

[1/2

Există, de asemenea, un mod care vă permite să luați câteva fotografii și pe baza lor, selectând cea mai bună față pentru fiecare dintre oameni, eliminând obiecte în mișcare (de exemplu, mașini pe stradă) sau înregistrarea mișcării unui obiect, care funcționează excelent în fotografia sportivă. Efectuarea acestor activități este foarte ușoară, iar aplicația însăși va indica unde puteți intra în patch-uri.

[1/2

O caracteristică semnificativă a unei camere mai bune este, de asemenea, adevărată că nu există mecanisme excesiv de îndepărtarea zgomotului din fotografii sau ascuțite artificiale. Cu toate acestea, este în valoare de experimentare, deoarece se poate dovedi că fotografia de lectură, prin aplicarea de telefon implicit, cu toate acestea, arata mai bine - totul depinde de echipamentul și condițiile.

[1/2

O cameră mai bună este o aplicație excelentă pentru cei care fac fotografii în principal în camere închise și se ocupă adesea de iluminatul rău. Verificați și petreceri, gratar și plimbări de seară, deci încercați să îl instalați pe telefonul dvs. smartphone înainte de weekend-ul lung.

În baza noastră de date, veți găsi o aplicație gratuită. De la acest nivel puteți debloca diferite funcții suplimentare, cum ar fi panorama la o rezoluție mai mare, un mod avansat, mai multe imagini și un mod mai bun HDR. De asemenea, puteți debloca toate extrasele pe care le cumpărați - durează de la câteva zile pentru a promova și le puteți avea pentru 3.32 zł.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu