Principal » Internet » Android Smartphone ca un instrument util - aplicații utile în casă și nu doar

Android Smartphone ca un instrument util - aplicații utile în casă și nu doar

Internet : Android Smartphone ca un instrument util - aplicații utile în casă și nu doar

Smartphone-urile Android sunt dispozitive mobile multifuncționale. Ele pot fi folosite nu numai pentru a suna și a trimite SMS, dar, de asemenea, înlocuiesc adesea computerul, navigația prin satelit GPS sau o consolă de jocuri portabile. Perfect, precum și jucători media și camerelor. Dar nu toată lumea știe că smartphone-urile Android pot fi foarte utile pentru lucrările de reparații minore sau ca un instrument în performanța unei alte lucrări fizice. Mai jos veți găsi câteva aplicații care vor fi utile la tabără, în pădure, în timp ce răcoriți apartamentul sau în timpul plimbări de noapte.

Lanternă

Unul dintre instrumentele de bază care sunt utile în multe situații. cerere Lanterna este un întreg lot în rețeaua pe care o alegeți? Noi propunem Lanternă. Totul este gratuit. Ceea ce mai are mai mult spațiu în memoria dispozitivului și poate fi, de asemenea, instalat pe unele smartphone-uri mai vechi (chiar și cu Android 2.0) Pentru că nu încetinește activitatea sistemului. După instalarea unui singur clic și literalmente 2 secunde după ce avem acces la lanterna gata de utilizare. În plus față de modul standard de lanternă, avem, de asemenea, alte moduri de iluminat - clipesc cu setarea de frecvență, ușor de diminuare și lumină cu posibilitatea stabilirii intensității sale. Această aplicație funcționează perfect în timpul plimbări de noapte, în camere întunecate sau chiar în timpul cheilor pierdute sub canapea.

Servicii de service auto

Mașinile moderne sunt echipate cu computere la bord. Acestea ne pot informa cu privire la diferite tipuri de defecte. Din păcate, nu întotdeauna afișajul de pe tabloul de bord va arăta ce este în neregulă cu vehiculul nostru. Aici puteți utiliza o aplicație mobilă numită Torque Lite (OBD2 & Mașină). Datorită acestuia, putem salva chiar sute de zloți pe vizite la serviciile de procesare. Întregul excelează în principal în colaborare cu grupul de mașini VW-Audi, care sunt echipate cu un calculator OBD. După achiziționarea unei zeci de zeci de aur de aur acoperită cu Bluetooth, care este conectată la priza de calculator din mașină și o combină cu aplicația noastră, putem efectua un calculator complet de diagnoză. Cuplul Lite (OBD2 & Car) vă va permite să citiți și codurile de eroare de resetare, verificarea viteza actuală a autovehiculului, display-uri de tip turbină cu date de top-up și datele de ardere. În plus, datorită programului, avem acces la câteva funcții ușor mai puțin importante. Totul este complet gratuit.

Rangefinder

Gama - Măsura inteligentă Aceasta este o aplicație care va fi utilă atunci când se efectuează mai multe măsurători, de exemplu în timpul renovării. Întregul permite măsurarea precisă a distanței dintre obiecte. Aceasta funcționează perfect atunci când se măsoară suprafața apartamentului sau selecția de dimensiuni de mobilier într-o cameră dată. Intervalul va economisi o mulțime de timp care ar trebui să măsoare durata măsurilor tradiționale derulante. Meniul este simplu de operat și instrucțiunile detaliate vor recomanda utilizatorilor mai puțin experimentați cu privire la modul de utilizare corectă a acestui instrument. Merită să ne amintim că înainte de a face prima măsurătoare, telefonul smartphone trebuie calibrat în consecință. Versiunea gratuită a fost împodobită cu anunțurile. Cu toate acestea, acestea nu interferează cu serviciul ei.

Nivel

Nivel este un alt instrument util în timpul reparațiilor. Permite utilizatorului să determine nivelul și divizarea unei anumite suprafețe. Este indispensabilă când instalați Windows și când puneți un nou podea. Puteți uita de niveluri voluminoase și grele. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați o aplicație gratuită cu același nume pe smartphone-ul sau tableta dvs. Întregul este ușor de utilizat și după calibrare prezintă date foarte precise privind nivelul unei anumite suprafețe.

Detector de metale

Detectorul de metale și firele electrice sunt destul de scumpe, un dispozitiv profesional. Cu toate acestea, în timpul lucrărilor de construcție în zonele în care există deja localizarea sistemului electric este indispensabilă. Dacă nu doriți să purtați o gaură în timp, întâlniți accidental cablurile electrice și nu vă puteți permite un fir de detectori profesioniști, descărcați doar aplicația gratuită numită Detector Metal. Întreaga lucrare pe principiul măsurării câmpului electromagnetic. Dacă aplicăm smartphone-ul la perete și vom veni pe firele electrice, mesajul corespunzător va apărea pe afișaj cu valorile câmpului magnetic. Detectoarele metalice pot fi, de asemenea, utilizate pentru căutarea diferitelor tipuri de obiecte metalice îngropate subteran pe o adâncime mică. Aplicarea, desigur, nu este la fel de precisă ca un instrument profesional. Cu toate acestea, în timpul lucrărilor interne, este suficient.

Dacă utilizați telefonul smartphone împreună cu aplicații similare, împărțiți-vă în comentariile de pe fire. Indiferent dacă vă aflați în opinia dvs. de acest tip, programele sunt utile și ar trebui dezvoltate?

Recomandat
Lasă Un Comentariu