Principal » Internet » Android Smartphone ca telecomandă TV

Android Smartphone ca telecomandă TV

Internet : Android Smartphone ca telecomandă TV

Astăzi este greu să vă imaginați că vă uitați la televizor fără a ține controlul la distanță în mână. Datorită lui într-un mod simplu, fără a se ridica de pe scaun, pot schimba liber canalul sau setările dispozitivului de redare. Un alt lucru, fără de care este greu să ajungi, cu siguranță un smartphone. Acesta înlocuiește întreaga serie de alte dispozitive (calculator, MP3 player, aparat foto), și, în același timp, este ușor și la îndemână. Și dacă dacă am putea înlocui smartphone-ul menționat, de asemenea, la începutul telecomenzii? Datorită celor mai noi tehnologii și aplicațiilor special concepute, acest lucru este posibil! Tot ce trebuie să faceți este smartphone-ul dvs. cu sistemul de operare Android sau IOS și descărcați programul potrivit.

Merită adăugată, totuși, că starea necesară pentru tot ce trebuie să lucrați așa cum trebuie să aveți așa-numita. Smart TV, TV echipat cu funcționalitate suplimentară și acces la internet wireless. La început, ceva pentru suporturile TV Panasonic. Aici producătorul a pregătit o cerere numită VIERA REMOTE. Acestea pot lucra cu smartphone-uri sau tablete cu versiunea Android 2.2 sau mai noi. Au existat și o versiune pentru iPhone 'de la iOS 4.2 sau mai noi.

Utilizatorii Samsung TV se pot bucura, de asemenea, de o telecomandă virtuală pe ecranul smartphone. Aici avem de-a face cu un program numit Telecomandă inteligentă TV + DLNA. După instalarea acesteia, avem acces la toate funcțiile TV de bază. Întregul este extrem de transparent și ușor de manevrat.

În cele din urmă, programul pentru cei care se bucură de receptoarele Philips la domiciliu. Aplicația dedicată numită Mierremote Este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS. Acesta este software-ul oficial, motiv pentru care nu ar trebui să avem probleme de compatibilitate. După o scurtă configurație, ne bucurăm imediat de toate funcțiile avansate oferite de telecomanda pe ecranul smartphone-ului nostru.

Toate aplicațiile descrise mai sus sunt complet gratuite. Întreaga lucrare pe baza unei rețele de casă Wifi. Configurarea "Virtual " telecomandă nu ar trebui să aducă multe probleme. Lista exactă a compatibilității modelelor de televiziune poate fi găsită în meniul fiecăruia dintre programele menționate. Sau poate utilizați acest tip de programe care au fost dezvoltate pentru receptoarele altor mărci?

Recomandat
Lasă Un Comentariu