Principal » Internet » Smartphone TP-LINK Neffos C7 primește o actualizare pentru Android 8.1 și NFUI suprapuneți 8.0

Smartphone TP-LINK Neffos C7 primește o actualizare pentru Android 8.1 și NFUI suprapuneți 8.0

Internet : Smartphone TP-LINK Neffos C7 primește o actualizare pentru Android 8.1 și NFUI suprapuneți 8.0

Smartphone TP-LINK Neffos C7, numai după 5 luni de prezență pe piața poloneză (premieră: sfârșitul lunii aprilie 2018), a primit o actualizare a sistemului de operare Android 8.1 și pentru suprapunerile NFUI 8.0.

Datorită actualizării sistemului de operare Android 8.1 și pentru suprapunerile NFUI 8.0 NEFFOS C7 Smartphone-ul a câștigat multe oportunități noi. De acum încarcă, nu numai că utilizați un cititor de amprentă, ci și - utilizând camera video frontală - utilizând opțiunea de recunoaștere a feței. În categoria telefoanelor până la 500 de zloți, în care există o propunere din partea TP-Link, nu respectăm întotdeauna acest tip de soluții. De asemenea, mai ușor a făcut o rețea WiFi - acum puteți face acest lucru prin codul QR.

[1/2

În plus, datorită soluțiilor TP-Link, un lider între furnizorii de produse de rețea, Neffos are o funcție de amplificator de semnal și mărește acoperirea rețelei fără fir. După actualizarea smartphone-ului poate identifica, de asemenea, tipul de aplicație din care utilizatorul utilizează în prezent și alocarea inteligentă a resurselor de memorie. Attuale nfui 8.0 este ajustarea consumului de baterii folosind două moduri: economisirea energiei inteligente și economisirea ultra a energiei, care prelungesc lucrarea unui smartphone, chiar și atunci când începe descărcarea.

Actualizat Neffos C7 are funcții suplimentare ale camerei. Fotografii mai experimentați vor apela cu siguranță la modul PRO avansat, ceea ce vă permite să comandați independent setările camerei. Îmbunătățirile au fost optimizate și accelerate activitatea unui smartphone, M.în. Când începeți aplicația. Operațiunea instantanee va fi utilă atunci când faceți fotografii.

[1/2

În noua versiune a software-ului Neffosa C7, a fost îmbunătățită posibilitatea controlului dispozitivului cu gesturi și a mănușilor. Nu a existat opțiuni pentru a trezi un smartphone prin dublu clic sau a efectua o captură de ecran prin deplasarea prin trei pătrate.

Pentru a întâlni toți utilizatorii, designerii Neffos TP-LINK a avut grijă de simplificarea interfeței. De acum încolo, pictogramele aplicației sunt plasate corespunzător și au un aspect mai rafinat. Paleta de culori a fost reîmprospătată.

Sistemul NFUI 8.0 este disponibil pentru TP-LINK NEFFOS C9A, X9 și C7. Cu mai multe actualizări, TP-Link Neffos vă va ține la curent.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi. Vezi mai multe> Materiale de programare

Recomandat
Lasă Un Comentariu