Principal » Internet » Smartphone sau tabletă? Ce va fi util la domiciliu?

Smartphone sau tabletă? Ce va fi util la domiciliu?

Internet : Smartphone sau tabletă? Ce va fi util la domiciliu?

De când smartphone-urile au devenit foarte populare și aproape toată lumea le are, telefoanele cu normă întreagă au încetat să aibă sens. Smartphone este un dispozitiv foarte universal în care funcția de telefonie și trimiterea mesajelor SMS sunt doar una din multe. Are un smartphone la domiciliu de care aveți nevoie? O tabletă va fi o alegere mai bună?

 

Nu există nici o îndoială că smartphone-ul este un dispozitiv personal și este greu de folosit de mulți oameni. De obicei, telefonul smartphone îl însoțește în îndatoririle de zi cu zi, la serviciu, la universitate, în deplasare sau în timpul mersului. Luându-l unul cu celălalt, facem imposibilă utilizarea altor membri ai familiei.

O funcție similară poate avea o tabletă, care este, de asemenea, echipată cu un modul Wi-Fi, uneori și în modemul 4G LTE, vă permite să efectuați apeluri și să primiți mesaje SMS și mesajele de poștă electronică, iar în plus are un ecran mai mare care facilitează utilizarea a dispozitivului și face filme pe care le arată mai bine, iar navigarea pe Internet este mai convenabilă.

Datorită dimensiunilor, în special versiunii cu ecran de 10 inch, mobilitatea comprimatelor este destul de limitată, ceea ce face echipamentul care funcționează în mod ideal acasă, ca înlocuitor al unui telefon inteligent mai mic. Tabletele avansate au performanțe excelente, deci vor funcționa, de asemenea, ca o platformă de jocuri. În plus, un ecran mare și un comoditate de utilizare fac ca tableta să se transforme într-un centru de divertisment și de control la domiciliu, așa-numitul. Smart Home.

Recomandat
Lasă Un Comentariu