Principal » Internet » Fumul K1: Cum să montați ușor și să configurați alarma de acasă?

Fumul K1: Cum să montați ușor și să configurați alarma de acasă?

Internet : Fumul K1: Cum să montați ușor și să configurați alarma de acasă?

Pentru persoanele care au nevoie de securitate suplimentară la domiciliu, dar nu doresc să asambleze întreaga instalare de alarmă, un set de fum K1 creat. Adunarea nu necesită nici o interferență în pereți sau interioare, iar cu aceste elemente sunt estetice și discrete.

În setul de bază, vom găsi o unitate care să se conecteze la un Wi-Fi la domiciliu, un panou cu butoane de control al alarmei, un sirenă, senzor de mișcare și două senzori sau ferestre de deschidere a ușii magnetice. Un avantaj imens al acestui set este că nu are nevoie de nici de asamblare sau preparat. Componentele pur și simplu stick în locurile potrivite cu patch-uri bilaterale atașate. În primul rând, totuși, este bine să pregătiți dispozitivele de acțiune și să împerecheați totul cu o aplicație Android sau IOS.

Procesul de configurare a kitului rulează destul de dureros, deși sa întâmplat că panoul de control nu a fost combinat imediat cu Wi-Fi. Începem cu asumarea unui cont în aplicația Acasă de fum și plasarea bateriei în hub. Aplicația va ghida utilizatorul prin intermediul întregului proces de asociere a unității de control cu ​​contul, care trebuie scos din partea din spate a carcasei. Folosit pentru acest atașat la setul de plastic subminează instrument - cu ajutorul ei, noi nu deteriora carcasa oricare dintre dispozitivele.

De asemenea, merită remarcat faptul că există o tijă mică pe partea din spate a unității de comandă, folosită pentru a apăsa butoanele mai profunde. Poate fi folosit, de exemplu, pentru ca acest lucru să dețină timp de 3 secunde "asocierea " ECU. Aplicația arată în mod clar în cazul în care pentru a conecta sursa de alimentare și în care se află acest buton. configurare ulterioară ruleaza destul de standard, - trebuie să se conecteze la propriul panou de control acces Wi-Fi, transfer de date sale de conectare la rețeaua de domiciliu și deconectați. Statul central informează LED-ul pe spate. Când dispozitivul este deja lipit pe perete, acesta dă o strălucire elegantă, discretă.

[1/2
[1/2

Următorul pas este de a adăuga elementele rămase ale setului în aplicație. Acest lucru este deja mai simplu - după introducerea opțiunilor specifice ale panoului de control, putem selecta dispozitivul din listă și instrucțiunile vor fi afișate din nou după cum urmează. Trebuie să introduceți bateriile și apăsați butonul de asociere pe fiecare dintre ele de 3 ori. Elementele pot fi numite propriile dvs. nume și le pot atribui camerei, făcându-l ușor să afli unde se ascunde amenințarea.

[1/2

Rămășițele pentru a merge în jurul valorii de senzorii de casă și de exclamare în locurile potrivite. În set vom găsi pini de montare pentru pereți, dar felii de autoadeziv, se vor lucra perfect - în special pe ferestrele din PVC. În cazul unui test plat, toate elementele au fost plasate pe frontins și mobilier, așa că a mers fără foraj, care este un avantaj destul de kit. De asemenea, merită atenția asupra faptului că senzorii au niveluri mici, care să le permită să le monta în mod corespunzător. Acest lucru este deosebit de important pentru tastatură.

Cum funcționează în practică?

Fumul K1 poate lucra în modul armat, dezarmat și acasă. Schimbarea poate avea loc în mai multe moduri - de la aplicarea smartphone, de la tastatură și cu ajutorul pendows NFC, dacă vom cumpăra un cititor RFID potrivit pentru kit-ul. De asemenea, puteți seta un program pentru modificările automate ale modurilor de control ale panoului de control.

Este de remarcat o privire mai atentă la tastatura a cărei carcasă estetică merge mână în mână cu funcționalitate. Dispozitivul are 4 butoane, un inel rotativ și diode pentru a semnaliza modificarea modului de alarmă. Codul poate fi setat în aplicație, trecând la setările tastaturii din lista de dispozitive montate la domiciliu. Puteți lua codul de curent sau schimba-l. Activarea modului de alarmă sau de acasă se realizează prin rotirea inelului pe partea dreapta până când dioda luminile tastaturii pe culoarea corespunzătoare (roșu pentru armat, verde pentru dezarmat și albastru pentru acasă), și apoi introducerea parolei.

[1/3

De asemenea, în setările panoului de control, alegeți vocea unui lector, informați despre evenimente ("alarmă" alarmă "și, eventual, schimbați sunetul " Pikania ". Nu fără importanță aici este întârzierea alarmei de armare după emiterea comenzii de la aplicarea sau introducerea codului de pe tastatură - în cele din urmă de bun ca să aibă timp să iasă din casă și închide ușa.

Toate evenimentele care înregistrează panoul de control vor fi vizibile în aplicație. Desigur, puteți primi notificări prin apăsare și e-mail pe care unul dintre senzori a reacționat sau că a fost eliminat. Același buton care este potrivit pentru evaporare, în acest caz verifică dacă senzorul este plasat în suport.

[1/2

Plasarea elementelor rămase este destul de simplă. Senzori de deschidere pentru ferestre și uși sunt lipite la framuges, astfel încât acestea sunt închise. Acest lucru poate fi testat prin observarea mesajelor în aplicație înainte ca magneții să fie lipiți. De asemenea, merită remarcat faptul că acești senzori vor reacționa la interferența în aer liber - de exemplu, pentru a aplica un magnet. Acest eveniment va fi, de asemenea, salvat în jurnal și vom primi o notificare dacă vă dorim.

La montarea unui senzor de mișcare, acesta merită atenție faptului că are o rază de până la 8 metri, iar unghiul de înregistrare de 110 °. În set, vom găsi, de asemenea, un stand care vă va permite să îl montați în colțul dintre pereți. Este demn de remarcat faptul că nu va reacționa la animalele mai mici - producătorul oferă până la 25 kg. În timpul testelor, el nu a reacționat la șobolan, dar Ambesff-ul de 30 de kilograme a fost deja în măsură să elibereze alarma. Nu este posibil să înșele acest senzor cu ușurință, mișcându-se foarte încet, ceea ce se întâmplă în unele cazuri. Singura problemă în această situație poate fi lipsa de Wi-Fi, dar apoi vom obține o notificare cu privire la problema în cerere.

Montajul sirenelor vă recomandăm, deoarece există o șansă bună ca atunci când este totul, va începe ". Pentru ao testa, merită calmarea acestuia în setări. Sirena are 3 nivele de volum și puteți seta durata unei alarme.

Fiecare dispozitiv din setul funcționează pe bateriile CR123A. Producătorul afirmă că fiecare dintre ele este chiar și timp de 2 ani de funcționare și, în același timp, panoul de control poate lucra și cu sursa de alimentare. De asemenea, merită adăugat că lucrările setate cu blocuri de cuiburi și asistentul Alaxa Alexa, care își extind semnificativ capacitățile de utilizare și integrare într-un sistem mai mare. Cel mai important, cu toate acestea, este că, deși configurația nu poate fi efectuată fără durere stabilită, sistemul va funcționa fără probleme.

Specificația dispozitivului

În cele din urmă, detaliile fiecăreia dintre componentele setului.

Smart Hub operează până la doi ani pe 2 baterii, necesită alimentare cu alimentare DC 12 V 500 mA, se conectează la Wi-Fi 802.11B / g / n 2.4 GHz cu autorizația WEP / WPA / WPA2. Sistemul funcționează la frecvența de 915 MHz sau 868 MHz. Poate funcționa la temperaturi de la 0 ° C la + 50 ° C și umiditate 95% (fără condensare). Dimensiunile panoului (D × SZ × W) până la 85 × 85 × 36 mm.

Ușile de deschidere a senzorului sau ferestrele (DS-20) au funcționat timp de cinci ani pe o singură baterie și are un tamper. Dimensiunile emițătorului: 23.8 × 26.4 × 70 mm, dimensiuni magnet: 14,9 × 10,4 × 70 mm.

Sirena interioară (SS20) operează până la doi ani pe 4 baterii. Emite volumul de 110 dB. Dimensiunile sunt de 85 × 85 × 37 mm. Are, de asemenea, o protecție anti-Sabot, oprește emiterea sunetului după eliminarea ultimei baterie. Cu toate acestea, puteți reduce la tăcere de la aplicarea.

Tastatura de siguranță (KP-20) permite armarea și dezarmarea sistemului de alarmă de la o distanță de până la 80 de metri și arată starea sistemului. Parola nu poate fi setată în aplicație. 2 baterii funcționează până la doi ani, există și o protecție anti-braț. Dimensiuni: 80 × 80 × 34 mm.

Senzorul de mișcare prietenos cu animalele (MD-20) ignoră animalele care cântăresc până la 25 kg. Detectează mișcarea de la o distanță de 8 m într-un unghi 110 ° și poate fi montat în colțul camerei. 2 baterii sunt suficiente timp de până la 2 ani de funcționare. Dimensiuni: 85 × 85 × 36 mm.

Fumul K1 este foarte convenabil, ușor de asamblat și flexibil, dar setul standard nu va satisface cu siguranță toată lumea. Prețul acestui set este ușor de peste o mie de zloți. Elemente suplimentare trebuie achiziționate separat, este posibil să nu fie simplă pe piața poloneză. De asemenea, merită adăugat că pentru 450 PLN puteți cumpăra o cameră foto pentru monitorizare, cooperare cu aceeași aplicație. Oferta de Smanos include, de asemenea, inundații, vibrații, video și senzori de vibrații externe, o sirenă de alarmă mai tare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu