Principal » Android » MMAKER - Rețete, Diet1.99.39

MMAKER - Rețete, Diet1.99.39

Android  : MMAKER - Rețete, Diet1.99.39

MMAKER este o aplicație gratuită cu reglementări culinare. Conține peste 37 de mii de rețete cu mâncăruri ușor de gătit.

Rețete pentru micul dejun, mese, mese, startere și multe altele

În baza de date SMAKER, dispozițiile au fost puse la dispoziție zilnic în site-ul culinar online.EN. Indiferent dacă căutăm o rețetă pentru cursul principal, micul dejun, cina, aperitivul sau orice altă oportunitate, în program, fără îndoială, găsim ceea ce vă interesează. Și chiar dacă nu știm ce am dori să ne pregătim, putem folosi întotdeauna funcția de rețete.

Simplu serviciu

Smnaker se caracterizează printr-o interfață simplă de utilizator, datorită cărora putem vedea cu ușurință și rapid rețeta exactă, ingredientele necesare pentru a găti vasul selectat, precum și o fotografie a unei mese puse la dispoziție de utilizatorii serviciului SMAKER.EN. De remarcat este, de asemenea, divizarea tuturor rețetelor pentru categorii.

Ajustarea aplicației la nevoile dvs

SMAKER vă permite să creați o listă a rețetelor dvs. preferate, ceea ce ne face să nu căutăm de fiecare dată. În plus, putem urmări prevederile altor bucăcuri care le publică prin fumător. Dacă pregătim ceva special pentru noi înșine, putem furniza cu ușurință rețete și fotografii ale mâncărurilor dvs. prin intermediul unor site-uri bine-cunoscute de rețele sociale (de ex. Facebook), e-mail sau SMS.

Cărți electrice culinare gratuit

Cărți electronice cu reglementări sunt disponibile în aplicația Smaker. Toate e-cărțile pot fi descărcate gratuit. Le găsim rețete pentru Crăciun, Paște, Anul Nou și multe alte ocazii diferite.

SMAKER - Caracteristici program:

  • Peste 37 de mii de rețete culinare de la MMAKER.EN
  • Rețete pentru micul dejun, mese, mese, startere
  • Abilitatea de a împărtăși propriile regulamente (de asemenea, prin Facebook, e-mail, SMS și nu numai)
  • Adăugarea de rețete și a autorilor selectați la favorite
  • E-cărți electronice gratuite cu reglementări pentru numeroase ocazii (de ex. Crăciun și Paște)

Recomandat
Lasă Un Comentariu