Principal » Android » Sleepeptot1.1.2

Sleepeptot1.1.2

Android  : Sleepeptot1.1.2

SleepTot este o aplicație destinată părinților care vă vor ajuta să vă calma, să declanșeze sau chiar să pună copii mici atât acasă, cât și în mișcare.

De ce copiii preferă zgomotul?

SleepTot conține peste 30 de sunete liniștitoare și bobine relaxante adaptate la diferite etape ale dezvoltării copilului. Având în vedere creatorii, copiii noștri nu sunt obișnuiți să tăceți, deoarece în volumul de uter al mamei sună până la 90 dB, deci nou-născuții au nevoie de sunete puternice, ritmice care declanșează reflexe naturale cu ei, oferind pace.

Sună și pentru părinți

Toate înregistrările incluse în aplicația SleepTot sunt împărțite în următoarele categorii: bebeluși, nou-născuți, copii mici, lulabii și părinți. Da, da - sunetele destinate utilizatorilor mai în vârstă sunt, de asemenea, disponibile. IMPORTANT, este posibil să jucați o piesă unică sau de buclă. De asemenea, merită menționat funcția de adăugare a sunetelor selectate la favorite.

Variante de preț disponibile

Sleepeptot este disponibil sub forma unei perioade de probă săptămânală. După șapte zile, trebuie să dezinstamând cererea sau să decidem să cumpărăm un program. Putem plăti pentru o lună de utilizare (PLN 19.99), dar în plus există o opțiune de achiziție trimestrială (18 zloți pe lună) sau un abonament anual (atunci prețul pe lună va ajunge la PLN 11.25).

Cele mai importante caracteristici:

  • O aplicație care ajută părinții să-și calmeze copiii
  • Conține o varietate de înregistrări împărțite în categorii (copii, nou-născuți, copii mici, lullaby și părinți)
  • Posibilitatea de a pierde piese
  • Interfață de utilizator lizibilă
  • Versiune de încercare de 7 zile

Recomandat
Lasă Un Comentariu