Principal » Android » Somn geniu1.1.9

Somn geniu1.1.9

Android  : Somn geniu1.1.9

Sleep Genius este o aplicație care facilitează căderea adormită și ajută mai bine să doarmă. Utilizează mecanisme dezvoltate pentru nevoile NASA care ajută la adormit astronauți. Vom găsi muzică în el, ale cărei componente au fost create datorită cooperării experților în domeniul neurologiei, psihologiei și ingineriei sonore.

Muzica este alcătuită din patru componente de bază: sunete binaurale, valuri sinusoidale, care vor avea ca rezultat efectul "rocking ", zgomot roz, sunete de blocare din exterior, precum și muzică psihoactivă, dezvoltate de oamenii de știință, în special pentru nevoile de relaxare și adormit.

Cele mai bune sunete Ascultați difuzoarele stereo sau căștile confortabile. Este bine să alegeți melodia dvs. preferată care vă va asocia întotdeauna cu somnul. Utilizatorii de versiune gratuită a aplicației au o sarcină facilitată aici, deoarece există doar un singur cântec de a alege de la.

Aplicația vă permite să setați timpul de somn sau NAP, și, de asemenea, setați un ceas deșteptător zilnic cu o melodie foarte plăcută. În conformitate cu principiul că este mai bine să dormi în fiecare zi și să te ridici în același timp, nu există posibilitatea de a seta ceasul de alarmă separat pentru zile diferite ale săptămânii.

Aplicația simplificată este disponibilă gratuit, versiunea completă pentru Android costă 10 $ și oferă mai multe melodii, mai multe alarme, modul PNA, modul de relaxare, puteți monitoriza și somnul și puteți rula un jurnal.

Recomandat
Lasă Un Comentariu