Principal » Internet » Tastatura tastaturii2.5.1

Tastatura tastaturii2.5.1

Internet : Tastatura tastaturii2.5.1

Slash tastatura este o tastatură alternativă care facilitează partajarea conținutului din alte aplicații fără a trebui să comutați între programele individuale. Programul acceptă poloneză și este disponibil pe ambele iPad, precum și pe iPhone '.

După instalarea aplicației tastaturii Slash, trecem printr-o procedură standard. Programul ne cere să îl setați ca un instrument de introducere a textului și după ce ați asigurat că modificările în setările dispozitivului este gata de funcționare.

Tastatura de slash în timpul scrisului este foarte asemănătoare cu standardul. Cu toate acestea, se distinge printr-un anumit detaliu, care este unicitatea acestei aplicații. Acest lucru este marcat într-o culoare separată (în funcție de temă) /, În ce funcții de partajare incluse în aplicația Slash.

Mecanismul operației de tastatură de slash este simplu. O vom descrie cu exemplu. Să presupunem că scriem un SMS unui prieten și vrem să menționăm fragmentul noului cântec metalic. Conectați-vă la ea pe YouTube Căutăm de la tastatură apăsând / și selectând YouTube 'acest motor de căutare. Tastatura Slash permite o modalitate similară de a partaja date despre locație, GIF cu GIHY.com, melodii cu Spotify, intrări din cartea noastră de contact, informații de la Wikipedia, date din Google Hărți, locații din Foursquare, muzică cu SounCloud, rezultatele căutării pe Google, Twitter și New York Times, precum și produse disponibile în oferta Amazon.

Recomandat
Lasă Un Comentariu