Principal » Internet » Slack cu un decalaj serios. Producătorul de apeluri: Asigurați-vă că schimbați parola

Slack cu un decalaj serios. Producătorul de apeluri: Asigurați-vă că schimbați parola

Internet : Slack cu un decalaj serios. Producătorul de apeluri: Asigurați-vă că schimbați parola

Potrivit serviciului de poliție Android, utilizatorii slack au primit notificări pentru a schimba parola de conectare timp de mai multe zile. Conform informațiilor trimise de producător, e-mailurile au fost trimise utilizatorilor după ce vulnerabilitatea a fost descoperită.

Eroarea a apărut în aplicația slack pe smartphone-urile Android. Se pare că între 21 decembrie și 21 ianuarie, Slack stocat utilizatorul de conectare la utilizator sub formă de text obișnuit. Teoretic, acest lucru înseamnă că toate celelalte aplicații de pe telefonul dvs. smartphone ar putea avea acces la ele.

[Facebook = // www.Facebook.COM / Goodprograme / Posturi / 10158112485475686

Producătorul cere să actualizeze aplicația la cea mai recentă versiune de la magazinul de joc cât mai curând posibil și numai mai târziu ** Schimbați parola de conectare. În caz contrar, parola modificată va fi de asemenea disponibilă. După instalarea actualizării, puteți face clic pe un link care a venit într-un mesaj de poștă electronică de la Slack pentru a schimba rapid parola.

Dacă nu am primit un e-mail și încă mai dorim să schimbăm parola de cont, vă rugăm să faceți acest lucru utilizând serviciul din browserul dvs. Și dacă aceeași parolă pe care o utilizați și la alte site-uri sau servicii, merită și plasarea de noi.

Despre problema utilizării unei parole pentru diferite site-uri web, el a scris o mulțime de Piotr Urbaniak. El a subliniat că cea mai bună modalitate de a-și asigura conturile este de a permite verificarea în două etape. La rândul său, managerii de sloganuri vă vor ajuta dacă avem o problemă cu memorarea parolelor diferite și complexe.

[Frame Aplicația Slack este disponibilă în baza noastră de date software pentru sisteme: Android, iOS, Windows și MacOS [/ cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu