Principal » Internet » Zboruri cu Skyscanner - Caută companii aeriene, comparați ofertele și rezervarea călătoriei ieftine4.10

Zboruri cu Skyscanner - Caută companii aeriene, comparați ofertele și rezervarea călătoriei ieftine4.10

Internet : Zboruri cu Skyscanner - Caută companii aeriene, comparați ofertele și rezervarea călătoriei ieftine4.10

Zboruri cu Skyscanner - Caută companii aeriene, comparați ofertele și rezervarea călătoriei ieftine este o aplicație care facilitează planificarea călătoriei cu avionul. Vom găsi informații despre milioane de zboruri și prețuri ale biletelor, inclusiv promoțiile. Programul vă permite, de asemenea, să faceți o rezervare și achiziționarea de bilete de avion online.

Un avantaj foarte mare al zborurilor cu Skyscanner este simpla sa interfață și designul grafic, adaptat la stilistica IOS "plat". În aplicație, doar efectuați câțiva pași simpli pentru a găsi bilete ieftine pentru zbor. Doar introduceți aeroportul și destinația Start, selectați tipul de zbor (fără transferuri, unul sau două transferuri), determinați dacă zborul va fi înapoi sau într-un fel, indicați data și gata. Programul ne va arăta o listă a tuturor conexiunilor disponibile, împreună cu prețurile. De asemenea, putem crea alerte, datorită căruia smartphone-ul ne va notifica când prețul biletului pentru zborul selectat va fi mai mic decât cel pe care l-am văzut în timpul căutării anterioare. Informațiile privind conexiunile de aer pot filtra gratuit: nu numai pentru bani, ci și de exemplu. Timp de călătorie, ore de plecare sau sosire.

Când decidem asupra unui bilet specific, aplicația ne va transfera - utilizând browserul încorporat - pentru site-ul de transport aerian. Acolo, vom completa formalitățile rezervând și vom plăti achiziționarea unui bilet.

Pentru a utiliza aplicația cu bilete de avion Skyscanner, conectați-vă la contul Skyscanner. Programul vă permite să le stabiliți și putem folosi o adresă de e-mail sau un cont Facebook în acest scop.

Recomandat
Lasă Un Comentariu