Principal » Internet » Skype câștigă o funcție de înregistrare a cloud. Din păcate, nu puteți bloca

Skype câștigă o funcție de înregistrare a cloud. Din păcate, nu puteți bloca

Internet : Skype câștigă o funcție de înregistrare a cloud. Din păcate, nu puteți bloca

Microsoft a raportat că, împreună cu cea mai recentă actualizare, clientul Skype a fost îmbogățit cu funcția de înregistrare și de partajare a înregistrărilor din toate conversațiile, fie că este vorba despre video sau voce. Este important faptul că un nor a fost utilizat pentru a codifica și, prin urmare, o nouă soluție nu crește cerințele hardware ale cererii. Datorită acestui fapt, poate atinge atât dispozitive personale, cât și cele mobile - așa cum informează producătorul - actualizați temporar ediția de MDL2 (o dată: modern UI) pentru Windows 10, care va primi această add-on cu o întârziere cu o întârziere.

Pentru a înregistra conversația, pur și simplu selectați funcția corespunzătoare din caseta de instrumente. Apoi, norul va începe capturarea și codificarea materialului, iar toți participanții la conversație vor fi anunțați cu privire la începutul înregistrării sale. Un clip creat, după conversație, va fi disponibil ca fișier Format MP4 în fereastra de chat text.

Înregistrarea conversațiilor Skype. Sursa: Microsoft

De fiecare dată când utilizatorii primesc 30 de zile pentru a colecta materiale de pe server. În acest timp, înregistrarea poate fi, de asemenea, pusă la dispoziția oricărei persoane din lista de contacte.

Din păcate, un anumit dezavantaj este că funcția de înregistrare nu poate fi blocată la nivel global. Deci, dacă cineva dorește să arhiveze conversația împotriva voinței altor utilizatori, atunci doar întreruperea conversației rămâne. În acest moment, în afară de notificarea despre înregistrare, Microsoft nu are o idee diferită de gestionarea mecanismului. Acest lucru nu poate ca niște oameni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu