Principal » Internet » Skype trăiește și primește o mulțime de știri, dar utilizatorii Firefox pot jigni

Skype trăiește și primește o mulțime de știri, dar utilizatorii Firefox pot jigni

Internet : Skype trăiește și primește o mulțime de știri, dar utilizatorii Firefox pot jigni

Microsoft a anunțat o serie de schimbări, care într-un viitor nespecificat va merge la Skype 'A pentru ao moderniza. Nu a existat nici o alunecare prin care utilizatorii firefox fermecați se pot simți.

Într-o intrare lungă pe blogul Microsoft, el a împărtășit modernizarea comunicatorului Skype, care poate surprinde nu numai pentru că se referă la un fel de competiție pentru versiunea de acasă a echipelor Microsoft. Skype, în general, trebuie să devină mai rapidă și mai eficientă, iar cu ocazia mai atractivă vizual.

Pentru a crește atractivitatea aplicației, Skype va primi, printre altele, o interfață reîmprospătată a ferestrelor de conversație și a opțiunilor de partajare a ecranului bine cunoscute din echipe. Pentru aceste avatare, teme, notificări, aplicații mobile și abilitatea de a vă conecta la discuții fără logare. Cuvânt - o mulțime de schimbări pe care trebuie să le faceți Skype va deveni din nou un comunicator interesant din nou.

În toată această parte a noilor opțiuni, nu a existat nici o alunecare neobișnuită. Microsoft a anunțat extinderea compatibilității web Skype 'A pe "toate browserele " și... El nu a menționat sigla Firefox cu această ocazie. Este Chrome, Edge, Safari și Opera, din care - în conformitate cu statisticile StatCounter - utilizează mai puțin de 3%. Surd. Firefox folosește peste 8%.

Sursa de fotografii: © Microsoft All (lider?) Browsere de Microsoft Vision

Microsoft spune că schimbările anunțate în Skype este efectul de a asculta nevoile utilizatorilor, iar unele idei au fost luate direct din feedback. Știrile trebuie să meargă la Skype "A " în următoarele luni ". Microsoft nu a dat date detaliate pentru acum.

Skype 8.80.0.195

Internet Communicators

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareStyPeFireFox

Recomandat
Lasă Un Comentariu