Principal » Internet » Skype în Windows 10: Design fluent și noi caracteristici după actualizarea

Skype în Windows 10: Design fluent și noi caracteristici după actualizarea

Internet : Skype în Windows 10: Design fluent și noi caracteristici după actualizarea

Utilizatorii de aplicații Skype Universal din Windows 10 își actualizează actualizarea, împreună cu care apare designul fluent pentru toată lumea într-o ediție stabilă - un nou design cu o transluciditate caracteristică. Cu toate acestea, nu este o schimbare majoră a programului, deoarece există și câteva caracteristici noi din partea funcțională.

Primul important nou este o galerie. Este o vedere de agregare enumerată ca parte a link-ului de apel selectat, fotografiilor și documentelor, care vă vor permite să le atingeți fără a fi nevoie să derulați numeroase mesaje. Nou este, de asemenea, o viziune a notificărilor în care vom găsi rapid conversații în care am fost memorați folosind @mențiuni. Motorul de căutare sa îmbunătățit, de asemenea, în Skype și statutul de accesibilitate au fost restaurate la care se poate adăuga o scurtă descriere.

O altă noutate este abilitatea de a folosi avantajele celor mai recente compilații Windows 10, actualizarea creatorilor de toamnă, datorită căruia au apărut comenzi rapide de contact pe bara de activități. În contextul Skype "și puteți afișa acum ferestre mici de chat cu persoane specifice și, de asemenea, trimiteți fișiere - glisarea documentelor în zona de conversație.

Deși actualizarea ar trebui să fie disponibilă tuturor tuturor, este posibil ca, ca de obicei, în astfel de cazuri, acestea vor ajunge la toate până la 48 de ore. De asemenea, vă reamintim că Skype 'a pentru multe platforme (inclusiv în versiunea descrisă a UWP, după extinderea tuturor versiunilor), puteți, desigur, descărcați din baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu