Principal » Internet » Skype vă permite să ascultați interlocutorii - aplicația Android primește conexiuni în sine

Skype vă permite să ascultați interlocutorii - aplicația Android primește conexiuni în sine

Internet : Skype vă permite să ascultați interlocutorii - aplicația Android primește conexiuni în sine

Mesaj important pentru utilizatorii comunicatorului Skype pe Android. Cum atrage atenția Poliției Android, tot mai mulți utilizatori ai aplicației indică o problemă cu apelurile de răspuns automat, care pot fi folosite pentru a trage cu urechea și apelanții de spionaj.

Se dovedește a fi problematică încorporată Skype 'și răspunsul automat, care este dezactivat în mod implicit. Cu toate acestea, după cum urmează de la voturile utilizatorilor, recent Skype pe Android, indiferent de poziția cursorului în opțiuni și același lucru este de acord cu conexiunea când cineva încearcă să se conecteze. Ca urmare, indiferent de dorințele utilizatorului, apelul este răspuns, și apoi începe să sunetul și vocea care urmează să fie transmis apelantului.

Apelurile automate de primire în Skype pe Android sunt dezactivate în mod implicit.

Interesant, prima raportare a acestei probleme a apărut în luna ianuarie a acestui an și a fost semnalată de utilizatorii de pe forumul de asistență tehnică Microsoft. Persoanele care au întâlnit cu defectul descris în timp a observat că problema apare numai atunci când smartphone-ul este conectat prin Bluetooth cu un alt dispozitiv, de exemplu un SmartWatch. Cum să atragă atenția de poliție Android, Microsoft este deja conștient de vina și activitatea pe soluția sa este în curs de desfășurare.

Mai mult, patch-ul ar trebui să lovească utilizatorii de data viitoare, ca parte a următorului Skype 'o actualizare. Versiunea de testare disponibilă în magazinul de redare trebuie să fie liberă de eroarea descrisă. Până când se observă instalarea versiunii revizuite, că răspunsul automat de răspunsuri nedorite nu se găsesc într-o situație dificilă sau periculoasă.

IPhone-ul a avut, de asemenea, o problemă similară

Merită să reamintim că un caz similar pe care l-am descris relativ recent în contextul iPhone '. Aici, totuși, vina nu a fost legată de Skype, ci de aplicația FaceTime. Savesdropping a fost apoi posibilă dacă apelantul a decis să înceapă un apel de grup, adăugând din nou ca unul dintre participanții înșiși.

Pentru timpul de reparare a decalajului în FaceTime, serviciul a fost dezactivat, sursa: Apple.

Trebuie remarcat faptul că timpul de răspuns al Apple a fost relativ lent și sprijinul tehnic a fost criticat pentru abordarea neprofesională a bug-urilor raportate. În cele din urmă, problema a fost rezolvată. Ca o curiozitate, este de remarcat faptul că decalajul din față a descoperit în vârstă de 14 ani, care mai târziu a contactat angajații Apple pentru a discuta detaliile declarației și a recompensa perceptivitatea utilizatorilor tineri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu