Principal » Internet » Skype Lite - Încercați o versiune slabă a mesagerului pe Android

Skype Lite - Încercați o versiune slabă a mesagerului pe Android

Internet : Skype Lite - Încercați o versiune slabă a mesagerului pe Android

Alături de modă pentru comunicatorii mobile din ce în ce mai extinse, având adesea o masă de funcții inutile, a existat o tendință de a emite versiunile lor mai ușoare, adesea denumite solide. Microsoft a decis această mișcare și a creat Skype Lite, o ediție slabă, care a fost eliberată oficial în India. Nu există nici un joc Herogle pentru Polonia, dar nu contează, îl puteți descărca astăzi cu noi.

Skype Lite a fost împărtășită pe dispozitivele Android și intenționează să comunice în locuri unde conectivitatea rețelei este limitată. Aplicația durează doar 13 MB de spațiu și nu a fost tăiată drastic din funcționalitate. Pe lângă susținerea a nouă limbi regionale, Sliming Skype acceptă chatbins, permite citirea și răspunsul la SMS și a fost echipat și cu instrumente de transmisie de date.

[1/2

Aplicația oferă, desigur, apeluri video, avem și acces la fotografii, trimiteți autocolante sau fișiere.Datorită chatbotomului în Skype Lite, puteți verifica rezultatele meciului fără a fi nevoie să introduceți site-uri sportive. Datorită acestui lucru, utilizatorii ar trebui să salveze un transfer. Din aplicația, veți putea, de asemenea, să utilizați chatbot căutări de oferte de călătorie interesante. Microsoft a deschis platforma Skype Bot pentru programatori, astfel încât să ne putem aștepta la mai multe despre chat-uri extinse.

[1/2

Skype Lite utilizează India Stack sau interfețe API care permit guvernului și companiilor să-și facă serviciile în siguranță pentru locuitorii din India. Aplicația a apărut deja pe Google Play, dar are restricții regionale și este disponibilă oficial pentru Polonia.

Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să interfereze cu utilizarea Skype Lite în țara noastră. Versiunea disponibilă în baza noastră de date software este în limba engleză, deci nu trebuie să cunoașteți alfabetul devanagari. Funcționează fără probleme, rapid și eficient, puteți conduce ambele discuții vocale și video. Vă invităm să descărcați și să o testați.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu