Principal » Internet » Skype, Linux și SMS-Y - este mai puțin și mai puțin lipsit de un nou client Microsoft Communicator

Skype, Linux și SMS-Y - este mai puțin și mai puțin lipsit de un nou client Microsoft Communicator

Internet : Skype, Linux și SMS-Y - este mai puțin și mai puțin lipsit de un nou client Microsoft Communicator

În curând, utilizatorii desktop Linux vor fi o modalitate ușoară miiclică de a trimite SMSS. Ei nu mai trebuie să ajungă la instrumentele SMS Server pentru a imita cu consola. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic și să rulați navigatorul Skype, marcat cu numărul 1.13. Dezvoltat de unul complet nou de Microsoft, pe baza tehnologiei Skype pentru Linux, a primit în cele din urmă una dintre funcțiile funcțiilor.

Suportul SMS menționat funcționează așa cum ar trebui să vă așteptați - nu vom trimite gratuit aceste mesaje text, trebuie să complați împrumuturile Skype. Dacă le avem, acest lucru este suficient în fereastră, schimbați opțiunea de a livra mesajul Skype Nasend SMS este: și servind telefonul interlocutorului nostru.

Acest lucru, desigur, nu toate. Versiunea bibliotecii electronice a fost actualizată, pe baza acestui nou skype multiplatform la cea mai recentă versiune 1.4.7, abilitatea de a transforma de la distanță conversația una în conversația grupului a fost îmbunătățită, îmbunătățirea rapoartelor de raportare a erorilor pentru a face apel la jetoanele de autentificare. Înlocuitorul, de asemenea, mai rapid - puteți spune că deja puteți mai bine decât acest vechi client Linux 32 de biți.

De fapt, de ce în 2016 trebuie să plătiți pentru SMS?

Acest nou Skype pentru Linux, desigur, încă mai dă drumul la versiunea oficială a versiunii pentru Windows (Anawily Clientului vechi pe Linux, scris de utilizarea QT). Cu toate acestea, este un experiment bine-tailed pentru a crea o platformă Skype universal pe toate sistemele, scrise JavaScript bazat pe biblioteca electronică. Prin urmare, SelecțiaLinux ca platformă de dezvoltare - vă puteți aștepta ca utilizatorii să devină mult mai de bunăvoie pentru teste decât de exemplu.Utilizatorii Spoilt MAKA pentru care clientskype oficial „A este votat în toate privințele.

Microsoft a oferit de această dată pachetele de la Debi RPM.Din păcate, în cazul instalării cu RPM-uri, există probleme, atât Naepheader și Mandriva (este vorba despre versiunea keyring-gnome). Așa cum żejestul, această versiune alfa, nu vom plânge - Tychwszystkich pentru utilizatorii Linux care au nevoie să folosească Skype, dansul pinguin despre fereastră este o promisiune care nu este de comunicator popular Zostanąwykluceni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu