Principal » Internet » SkyDrive crește în putere și se termină mezelul viu

SkyDrive crește în putere și se termină mezelul viu

Internet : SkyDrive crește în putere și se termină mezelul viu

Serviciul Windows Live Mesh a început acum patru ani, permițând fișierelor să se sincronizeze între mai multe dispozitive, va fi dezactivată pe 13 februarie 2013. Ca motiv pentru această decizie, Microsoft oferă un mic interes - deși câteva milioane de oameni au folosit-o, astăzi este doar 25.000.

Microsoft recomandă utilizatorilor care doresc să migreze la SkyDrive pur și simplu au instalat o aplicație desktop și copiate în spațiul nou creat. Toate fișierele. Cei care au exclus sincronizarea din plasă live (sau au dezinstalat deloc programul), trebuie mai întâi să descărcați toate datele pe computer. Trebuie remarcat totuși că SkyDrive nu oferă toate posibilitățile unui frate mai mare, iar utilizatorii actuali se plâng în primul rând pe lipsa unei metode de desktop și sincronizare virtuale peer-to-. Compania recomandă ca funcțiile lipsă să înlocuiască desktopul cu un program logmein Pro la distanță sau plătit (în baza noastră de date există versiunea sa gratuită).

În prezent, Microsoft se concentrează pe dezvoltarea SkyDrive, care este deja folosită de peste 200 de milioane de persoane. La mijlocul lunii noiembrie, compania a adăugat posibilitatea sincronizării selective a dosarelor și, timp de mai multe zile, accesul la norii stocați în nor este posibil folosind Xbox 360. SkyDrive integrează, de asemenea, pachetul Office 2013, care este acum disponibil pentru vânzarea pentru clienți de afaceri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu