Principal » Internet » Înregistrarea eficientă a discurilor fără funcții inutile de la ASHampoo Buring Studio Free

Înregistrarea eficientă a discurilor fără funcții inutile de la ASHampoo Buring Studio Free

Internet : Înregistrarea eficientă a discurilor fără funcții inutile de la ASHampoo Buring Studio Free

Mulți utilizatori sunt deja obosiți de aplicații îngrozitoare pentru înregistrarea discurilor, care au devenit mai dificil de utilizat și cu o multitudine de opțiuni inutile. Ashampoo Buring Studio Free este o aplicație care se concentrează asupra tuturor funcțiilor necesare pentru înregistrarea discurilor fără focuri de artificii inutile.

Programul oferă funcții ca backup de date la unul sau mai multe CD-uri, DVD-uri sau Blu-ray, ștergerea mediilor de înregistrare (CD-RW / DVD + RW / DVD-RW / DVD-RAM / BD-RE), plăci de ardere fișiere audio CD WAV , MP3, FLAC, WMA și OGG Vorbis sau WMA, creați și înregistrați imagini CD-uri / DVD / BLU-ray, înregistrând filme la formate video DVD, CD-ul video (VCD) și Super Video CD (S-VCD) cu opțiunea de automatizare Conversia video la formatele necesare.

Fereastra principală a ASHampoo Burning Studio Free 1.12

Printre știrile oferite de Ashampoo Buring Studio GRATUIT pot fi găsite pentru a crea arhive protejate prin parolă comprimate, partajarea automată a partajării funcțiilor între CD-uri, DVD-uri sau discuri Blu-ray, mecanism de recuperare a conținutului de arhivare în locațiile originale sau Ripper integrat de CD audio, care vă permite să înregistrați Cântece în formate WMA sau WAV.

În plus, a apărut o nouă opțiune de stabilire a numărului de copii care pot fi înregistrate (disponibile pentru toate formatele discurilor), discurile pot fi verificate imediat fără scurgerea prealabilă a tăvilor (dacă suporte de acționare) și au fost introduse numeroase îmbunătățiri minore face programul mai ușor de utilizat.

Cu această ocazie, merită menționat faptul că Ashampoo sărbătorește 14. ziua de naștere și cu această ocazie o mulțime de aplicații germane de companie sunt disponibile la un preț promoțional de PLN 20. Promovarea durează până la 31. Octombrie, și persoanele interesate să folosească o ofertă de ziua de naștere, mă refer la site-ul producătorului pentru mai multe detalii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu