Principal » Internet » Un telefon furat - cum să găsești prin GPS?

Un telefon furat - cum să găsești prin GPS?

Internet : Un telefon furat - cum să găsești prin GPS?

Furtul telefoanelor mobile există, deoarece aceste dispozitive au devenit un pic mai popular. Din păcate, uneori pur și simplu nu putem evita acest lucru. De asemenea, se întâmplă că pur și simplu ne pierdem noul smartphone cu vina proprie. Atunci ce? Există o șansă să-l recuperez într-un timp scurt! Tot ce aveți nevoie este software-ul de urmărire adecvat prin transmițătorul GPS, care este montat în fiecare smartphone Android contemporan. Mai jos sunt două dintre cele mai populare aplicații mobile care vă vor ajuta să localizați rapid și de a recupera telefonul pierdut sau furat.

 

Amintiți-vă, totuși, că după furt mai întâi merge rapid la poliție. Nu încercați să recuperați obiectele furate pe cont propriu, deoarece amenință să pericol. Dacă raportați problema autorităților competente, informați imediat că aveți software-ul corespunzător pentru urmărire, care vă va ajuta rapid la localizarea rapidă a smartphone-ului furat.

Unde e droidul meu

Primul și probabil cel mai popular program din această categorie Unde e droidul meu. Este disponibil în două versiuni - gratuit și plătit. Acest prim oferă capabilități ușor mai puțin. Cu toate acestea, datorită ei, veți putea să recuperați echipamentul furat / pierdut. Totul este funcțiile bazate pe urmărirea prin satelit GPS. Versiunea gratuită vă permite să urmăriți un smartphone numai pe o suprafață de distanță (acasă, curte, școală sau zonă înconjurătoare). După instalarea aplicației în memoria telefonului smartphone, putem fi activi simultan. Dacă pierdeți telefonul, conectați-vă la site-ul producătorului (folosind de exemplu, cu un laptop sau un alt smartphone) la un panou special de utilizator și obținerea locația exactă a aripii. Merită adăugând că întregul funcționează și atunci când un hoț înlocuiește cartela SIM pe altul. În versiunea plătită, putem gestiona în plus, smartphone-ul nostru pierdut de la distanță: aplicații șterge, mesajele, contactele și alte date confidențiale.

Android a pierdut gratuit

Un concurent decent pentru unde mi-ar fi cu siguranță droidul meu Android a pierdut gratuit. După cum sugerează și numele, aceasta este o aplicație complet gratuită care oferă o ofertă destul de bogată de funcționalitate. Funcția sa de bază este, desigur, urmărirea unui telefon pierdut printr-un transmițător GPS. În mod similar, la fel ca în cazul programului descris anterior, acest lucru are loc printr-un panou special de utilizator de pe site-ul producătorului. Foarte interesant pare a fi o opțiune care vă permite să faceți o fotografie a camerei dvs. smartphone și să o trimiteți la cutia noastră poștală. Datorită acestui lucru, putem afla rapid cum arată cartierul în care este localizat dispozitivul nostru. Mai mult, avem aici posibilitatea încărcării la distanță la adresa noastră de e-mail a întregii liste de contacte sau redirecționarea apelurilor primite către un alt număr de telefon.

 

Recomandat
Lasă Un Comentariu