Principal » Internet » Profitați de DonotPy10 și blocați mecanismele spyware în Windows 10

Profitați de DonotPy10 și blocați mecanismele spyware în Windows 10

Internet : Profitați de DonotPy10 și blocați mecanismele spyware în Windows 10

Ultimele abordări ale sistemului Microsoft, care vorbesc cu ușurință, neglijent cu intimitatea utilizatorului și, în mod implicit, sume uriașe de informații colectează despre el. În plus, sistemul se actualizează, instalează driverele în sine, date partajate de rețea fără fir și utilizează, de asemenea, un computer pentru a funcționa pe o rețea P2P. Există o salvare pentru aceste probleme și se numește DonotPy10.

DonotionsPy10 este o aplicație mică care vă permite să schimbați rapid toate relevante datorită confidențialității opțiunilor disponibile pe Windows 10. Datorită acesteia, putem dezactiva elemente de urmărire, precum și postlust actualizările automate, astfel încât acestea să fie instalate într-un moment convenabil pentru noi, nu pentru Microsoft. Programul este foarte ușor de utilizat: Doar instalați-l, porniți, apoi selectați elementele de închidere.

Aplicația De fiecare dată când începeți, sugerează un punct de restaurare - cu siguranță merită efectuat această operațiune, pentru a restabili sistemul să corecteze funcționarea în caz de probleme. Printre setările disponibile în aplicație veți găsi m.în. Acești responsabili pentru implicit de actualizări forțate implicite (care probabil vor aprecia utilizatorii utilizatorilor), dezactivând identificatorul publicitar atribuit utilizatorului, precum și descărcarea datelor despre comportamentul nostru folosit pentru a personaliza asistentul vocal Cortana.

Deși noul panou setări oferă acces la numeroase opțiuni, astfel DoNotSpy10 prin doar câteva click-uri, vom bloca accesul la aplicațiile instalate camera foto, microfon, știri, calendar, dar, de asemenea, despre contul nostru. Desigur, nu au existat opțiuni pentru a dezactiva informațiile despre locația utilizatorului. Printre opțiunile disponibile, vom găsi, de asemenea, aceste ușor mai puțin evidente: utilizatorul poate dezactiva cu ușurință date biometrice, transferul de informații cu privire la datele introduse pentru a îmbunătăți mecanismele utilizate de corporative, telemetrie și sincronizarea cu alte computere

Dacă este necesar, opriți întregul modul de integrare cu Norul Oneedrive, afișând rezultatele căutării din rețea, precum și senzorii. Nu au existat opțiuni de blocare încorporată în sistemul Antivirus Windows Defender, partajând fișierele actualizare în rețeaua P2P, precum și blocajele de partajare a informațiilor privind rețelele fără fir, din care folosim ca parte a mecanismului de simț Wi-Fi.

După selectarea opțiunii corespunzătoare pur și simplu confirmați-o, apoi reporniți computerul - de atunci Windows 10 nu va mai colecta cât mai multe informații despre noi. Veți găsi cea mai recentă versiune a DonotSpy10 în baza de date a aplicației pe site-ul nostru. NOTĂ: Unele aplicații (inclusiv în apărătorul Windows) pot trata programul ca o amenințare. Aceasta este o alarmă falsă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu