Principal » Internet » Mouse-ul computerizat sau PC întotdeauna la îndemână - astfel de lucruri numai în Polonia

Mouse-ul computerizat sau PC întotdeauna la îndemână - astfel de lucruri numai în Polonia

Internet : Mouse-ul computerizat sau PC întotdeauna la îndemână - astfel de lucruri numai în Polonia

Creșterea computerelor mai mici, folosite ca playere media handheld și chiar instrumente deja de lucru, devin mai frecvente de la o zi la alta. Ele arata de obicei ca o memorie USB portabilă, fără a încânta formularul. În Polonia, există un proiect mai interesant. Un computer cu adevărat handheld, deoarece este pur și simplu închis într-o carcasă de șoarece. Mouse-caseta este o idee atât de simplă încât într-un sens geniu.

[Vimeo = // Vimeo.COM / 117083603 Moces Utilizați computerul după decenii și este greu de imaginat acum suport PC fără ele, mai ales când cineva a început să folosească modelul wireless. Este demn de remarcat faptul că acest lucru nu este o confort sau fascinație pentru miniaturizare, a condus creatorii de box de șoarece, dar considerațiile de utilitate și, în special, necesitatea de a folosi propriul computer în cazul în care din diferite motive ar fi dificil sau imposibil. Ei își promovează soluția ca o interdicție de utilizare la locul de muncă de la NP. Un notebook, o opțiune excelentă pentru cei care efectuează prezentări la conferințe (mouse-ul cântărește mult mai puțin decât un laptop) sau przyciasne lider de cafenele de internet sau pub-uri.

Ca în mijloc? Cortexul Quad-Core Cortex 1,4 GHz, 128 GB de memorie flash încorporată, susținută de opțiunea implicită pentru a stoca date în norul, cardul de rețea WiFi standard b / g / n, 2 porturi USB 3.0, accelerometru, giroscop, ieșire micro-HDMI și eventual baterii. Deocamdată, lucrați la un prototip pe cablu este în curs de desfășurare, dar, desigur, vizează fire, de asemenea, atunci când transferați imaginea (modulul încorporat al transmisiei sale). Va fi, de asemenea, încărcarea inductivă direct de la un pad special de mouse.

[1/2

Tinerii constructori de la Opole pentru că în căutarea publicității, numărarea proiectului proiectului nu numai utilizatorilor de calculatoare, dar mai presus de toate, cineva care ar dori, de asemenea, să le susțină financiar. Tranziția de la prototipul 3D lustruit tipărit pentru producția de masă nu este o chestiune simplă. Este dificil în momentul de față să vorbim despre data lansării lui Boksa pe piață și despre prețul său, dar probabil merită să promiteză dezvoltatorii cât de mult poate fi o soluție atât de utilă pentru a le oferi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu