Principal » Internet » Google Play magazin: rău intenționat troian Joker se întoarce. Victimele nu vor observa nici măcar

Google Play magazin: rău intenționat troian Joker se întoarce. Victimele nu vor observa nici măcar

Internet : Google Play magazin: rău intenționat troian Joker se întoarce. Victimele nu vor observa nici măcar

Echipa de experți cu dr. Web 2.020 de ani încheie analiza amenințărilor pentru Android. În comparație cu luna noiembrie a înregistrat o scădere semnificativă a numărului de software rău intenționat, dar există și noi troieni.

Potrivit analiza DR. Web, programe anti-virus au detectat în decembrie cu 25.34 la sută. Mai puține atacuri asupra dispozitivelor Android decât în ​​noiembrie. Unele dintre aplicațiile rău intenționate pot fi găsite în magazinul Google Play. Numărul de software nedorit a scăzut cu 21%, riscuri cu 68,1%. Un adware cu 25,01%. Cel mai adesea, amenințarea constituie troieni publicitare, malware capabilă să efectueze orice cod și eliminări troiene.

Play Store a detectat o nouă tranșă a troianului numit Android Joker (.447). A apărut sub coperta aplicației Descărcarea de imagini de fundal. Unul dintre ele a fost înlocuit în raportul "Wallpaper Stock ". Scopul software-ului rău intenționat a fost acela de a avea acces la mesaje și apoi salvează utilizatorul la abonamentele plătibile. Victima nu pare a fi sau trimise sau primite prin aplicația SMS.

Fot. Tobă. Web

În acest fel, Troianul Android Joker Trojan suge bani din portofoliile de persoane care nu își dau seama de nimic până când vor vedea factura pentru un abonament. Dar acest lucru nu este încă sfârșitul amenințării. Potrivit Dr. Web, malware într-o variantă recent descoperită ar putea, de asemenea, să utilizeze pentru a descărca și a efectua orice cod. El putea să instaleze la fel de bine un troian bancar.

Descărcarea de aplicații din alte surse decât Play Google Store 'o idee fatală

Numai o mică parte din aplicația descărcată în magazinul Google Play sunt toate amenințările detectate de programele antivirus. Așa cum vedem pe graficele furnizate de Dr. Proprietarii web ai dispozitivelor Android iau greutatea aplicațiilor de rețea, care sunt apoi folosite pentru a spiona anunțurile de inundații ale smartphone-urilor sau rulează în fundal dezavantajului utilizatorului.

Fot. Tobă. Web

În decembrie, a existat o creștere uriașă a atacurilor care utilizează pachetul Android.Codul de comandă la distanță.284. Acesta este un software rău intenționat care descarcă și efectuează orice cod. Efectele unei astfel de acțiuni pot fi diferite. De exemplu, modificați funcționarea browserului și trimiteți utilizatori la pagini care reprezintă o amenințare de phishing, afișați imens și dificil de a închide bannere publicitare sau cum ar fi Joker, salvați utilizatorul la abonament premium.

Alegeți cel mai bun echipament tehnologic în acest an și câștigați 5.000. Zlotries! Introduceți împărații.WP.Pl și vot.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu