Principal » Internet » Skitch2.8

Skitch2.8

Internet : Skitch2.8

Skitch este folosit pentru a salva și edita capturi de ecran. Programul este multi-platform, disponibil nu numai pe Windows și Mac, ci și pentru sistemele mobile.

Cu aplicația Skitch, putem crea noi capturi de ecran sau deschideți, vizualizați și editați cele existente. Imaginile sunt acceptate în diferite formate, precum și documente în format PDF.

Trebuie să alegem câteva opțiuni pentru capturi de ecran, cum ar fi screenshot-ul întregului ecran sau fragment selectat, screenshot după întârziere în timp, precum și fotografii de la webcam-ul FaceTime.

În panoul de editare, avem câteva instrumente utile la dispoziția dumneavoastră. Adnotări, text, adnotări, forme de bază pot fi adăugate la descărcări, precum și informații confidențiale.

Screenshot-urile preparate se sincronizează cu serviciul de stocare pentru note - Evernote. De asemenea, este posibil să se partajeze portalurile de rețele sociale sau să exporte în formate: JPG, PNG, TIFF, GIF, BMP sau ca document PDF. Interfața programului este calculată pe deplin. Skitch va descărca gratuit în versiunea completă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu