Principal » Internet » Skirport.PL1.0.1

Skirport.PL1.0.1

Internet : Skirport.PL1.0.1

SkiRaport este o aplicație pentru entuziaștii de schi pe pantele poloneze. Conține date despre aproape 70 de centre și 120 de declarații. Un set de informații utile, inclusiv vremea.

Ecranul principal al programului este alcătuit din 3 părți: toate centrele, favorite și hartă. În meniu, găsim, de asemenea, opțiuni de conectare la contul nostru și profitați de bilete.

Centrele pot fi căutate clasic folosind motorul de căutare și utilizând harta sau lista. Pe ecranul principal există o scurtătură de informații despre vreme cu date valabile pentru schiori. Vremea vine de la un site foarte bine evaluat YR.Bine.

Alegerea unei instituții specifice, vom primi o serie de informații detaliate. Datele sale cu posibilitatea de a contacta rapid, lista de prețuri și cazare, harta indicațiilor, comentariilor de la alți utilizatori sau posibilitatea de a folosi camerele din apropiere. Pentru aceste informații despre pantele din apropiere. Tot ceea ce este necesar pentru a afla în condițiile de transport și de agrement.

Aplicația Skirport este disponibilă gratuit. Oricine se gândește la o excursie de iarnă la pantele poloneze ar trebui să o aibă pe telefonul său.

Recomandat
Lasă Un Comentariu