Principal » Internet » Skip tunes3.2.1

Skip tunes3.2.1

Internet : Skip tunes3.2.1

Skip Tunes este o aplicație mică pentru un Mac, care vă permite să utilizați iTunes, Spotify și RDO de la nivelul sistemului bara de meniu.

După ce faceți clic pe pictogramă, vom afișa o fereastră mică care afișează capacul cântecului redat în prezent. Când am lovit cursorul, butoanele pentru a controla volumul, oprirea și reluarea redării, defilarea, precum și axa timpului de cale. De asemenea, puteți notifica prietenii dvs. pe Facebook despre ceea ce ascultăm în prezent. Programul sprijină notificările sistemului, datorită căruia ne puteți ține la curent cu începerea unui nou cântec.

În preferințele Skip Tunes, avem opțiunea de a seta la butoanele de control al redării de lângă bara de meniu. Din acest loc, de asemenea, definesc comenzile rapide ale tastaturii și activă opțiunea de a porni programul împreună cu începutul sistemului.

Skip Tunes este o aplicație plătită. Puteți cumpăra prin Mac Appstore. Dacă ascultăm de multe ori muzică folosind iTunes, Spotify sau RDO, merită interesant, deoarece facilitează foarte mult utilizarea acestor aplicații.

Recomandat
Lasă Un Comentariu