Principal » Internet » SkinTrack: Pielea ta ca un smartwatch touchtable

SkinTrack: Pielea ta ca un smartwatch touchtable

Internet : SkinTrack: Pielea ta ca un smartwatch touchtable

Ecranele SmartWatch sunt mici, afișând mai multe elemente pe ele rezultă într-o dimensiune mică de butoane chiar virtuale. Folosind un mic, ecran tactil de multe ori se dovedește a fi incomod. Sycintrack poate fi o soluție, care se va transforma în antebrațul în interfața tactilă.

Producătorii știu că mirosul după un mic afișaj la cel mai convenabil nu aparțin. Ei adaptează interfața, astfel încât chiar și o persoană cu mâini mai mari să poată folosi Smartwatch doar confortabil. Nu merge întotdeauna, chiar dacă butoanele numerice trebuie pur și simplu să fie mici, cu excepția cazului în care cineva le va pune în altul decât un aspect clasic.

Interesant și mai presus de toate o soluție convenabilă a propus Samsung pe uneltele de ceas S2 - un inel fizic în jurul scutului. Nu a fost fără erori, încă mai trebuia să folosim afișajul tactil pe care unele elemente erau ferm prea mici. Pe de altă parte, oamenii de știință de la Universitatea Carnegie Mellon au propus o abordare diferită care aproape complet elimină necesitatea de a ajunge la ecranul tactil.

SkinTrack: Folosind corpul ca un ghid de undă electric pentru urmărirea continuă a degetului pe piele

În cazul SkinTrack, pielea de pe antebraț devine o interfață. Toate gesturile nu sunt departe de Smartwatch, atingând mâinile. Un inel special care emite un semnal electric este folosit pentru a urmări mișcările degetului. Semnalul este colectat imediat de electrozi montați pe ceas.

Degetul este urmărit chiar și atunci când nu atinge pielea. SkinTrack detectează, de asemenea, un moment pentru a apăsa pe piele, care vă permite să selectați un element specific pe ecranul de ceas. Gesturile sunt, de asemenea, acceptate, de exemplu prin mișcarea degetului în jos sau de sus după încheietura mâinii, derulați lista. Cu toate acestea, efectuarea mișcărilor la stânga sau la dreapta, vom intra sau vom părăsi aplicația.

În prezent, avem de-a face cu un prototip, dar acum că funcționează foarte bine. Întregul este suficient de licitator pe care îl puteți juca, de exemplu, în păsări furioase, aproape la fel ca pe ecranul smartphone. Înainte de creatori, totuși, încă o mulțime de muncă. Ei trebuie să rezolve problema sursei de alimentare, precum și cu skintrack pe pielea transpirație.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu