Principal » Internet » Sketchup Make17.2.2554

Sketchup Make17.2.2554

Internet : Sketchup Make17.2.2554

SketchUp Make este un program simplu de design 3D, în care puteți crea modele de obiecte, planuri de mobilier de cameră, desene de casă, grădini și dezvoltare spațială. Puteți utiliza gratuit programul în scopuri necomerciale. Fără taxe, îl puteți folosi în proiecte de acasă și să învățați.

SketchUp face vă oferă acces la o bibliotecă imensă de modele gata făcute, unde găsim și vizualizări ale produselor reale furnizate de producătorii lor. Când vizualizarea casei, puteți ajunge la o cartografiere precisă și precisă a aparatelor de uz casnic pentru bucătărie sau tipuri specifice de uși și ferestre. De asemenea, puteți crea propriile modele de la zero și aplicați nu texturi.

Avem unelte tipice, cum ar fi forme, linii și arcuri, precum și posibilitatea de a le trage pentru a crea solide. Desenarea în schiță este foarte intuitivă și nu necesită pregătire anterioară.

După finalizarea modelării, puteți pregăti documentația tehnică a proiectului în modulul Layout, unde puteți adăuga etichete, măsuri și descrieri la fotografii specifice din perspectivă. Aspectul vă permite să ajustați aspectul liniilor, texturilor, măsurilor și câmpurilor care descriu proiectul astfel încât prezentarea să fie plăcută pentru ochi, atractivă și precisă. Layout pregătește documentația pentru un anumit format de hârtie, deci imprimați că va fi foarte ușor.

Capabilitățile programului pot fi extinse cu ajutorul pluginurilor. Vom găsi aici adăugări de modificare a capacităților de redare, adăugând posibilitatea imprimării 3D, import, export, animație și multe altele.

Programul din punct de vedere al posibilităților variază de la funcțiile avansate de SketchUp Pro legate de pregătirea documentației și o listă de formatele acceptate - nu vom deschide fișierele CAD în ea și că avem modele limitate de export.

Pentru a descărca programul, creați un cont pe site-ul distribuitorului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu