Principal » Internet » Sketch63

Sketch63

Internet : Sketch63

Sketch este un program foarte bun pentru a crea interfețe, site-uri web, icoane și elemente similare pe care le vom urmări pe ecrane de computere și smartphone-uri.

Lucrul în schiță nu este mult diferit de a lucra într-un program grafic vectorial cu posibilitatea de a grupa forme și nume de difuzare pentru a păstra ordinea. Datorită unor astfel de instrumente, cum ar fi căile de bucătărie și scrise de mână, puteți construi forme complicate din mai multe părți și păstrați capacitatea de a modifica.

Avantajul de bază al programului Sketch este abilitatea de a atrage elemente grafice rotunjite la cel mai apropiat pixeli, făcându-l minunat pe ecrane. Imaginile nu au margini transparente, nu se estompează atunci când scalarea și sunt întotdeauna ascuțite. Posibilitatea de mărire a nivelului pixelului vă permite să vă uitați la cel mai mic detaliu al designului vectorial.

Programul afișează întotdeauna textul exact așa cum va arăta pe dispozitivele țintă - fie în aplicația de pe iPhone 'A, fie pe site-ul web. În plus, opțiunea oglindă vă permite să vizualizați proiectul pe rețeaua locală a iPhone-ului cu aplicația Oglindă IOS instalată.

Când creați o imagine, puteți utiliza formele vectoriale, puneți în imaginea de design, textul sau simbolul pregătit. Au existat, de asemenea, ediții posibile de bază ale Bitmap.

Recomandat
Lasă Un Comentariu