Principal » Android » Schițați-mă! - Sketch & Cartoon1.91.4

Schițați-mă! - Sketch & Cartoon1.91.4

Android  : Schițați-mă! - Sketch & Cartoon1.91.4

Schițați-mă! - Sketch & Cartoon este un program pentru a edita fotografii, datorită căruia fotografiile pot fi procesate pe desene.

Programul este un pic mai degrabă un aspect destul de arhaic, în care puteți căuta elemente, de exemplu. Designul modern compatibil cu liniile directoare de proiectare a materialelor. În aplicația nu puteți utiliza setări suplimentare, deoarece vă permite doar să selectați manual un dosar în care puteți găsi fotografii pentru editare pe telefonul smartphone.

Cu toate acestea, atunci când apăsați ochiul pentru lipsuri vizuale, sketch ma! - Sketch & Cartoon se descurcă bine când vorbim despre rolul de bază pe care a venit să-l facă. Imaginile pentru prelucrare pot fi adăugate de pe galeria foto smartphone sau o nouă utilizând aplicația camerei. Mai târziu, pe o fotografie gata făcută, putem aplica una de duzină sau efecte atât de așa ceva, care le vor transforma în figură. De asemenea, putem adăuga forme (de ex. inima) la fotografie, precum și editarea nivelului luminozității și contrastului. Lucrarea finalizată poate fi salvată în memoria dispozitivului sau le puteți partaja utilizând mecanismul Android care partajează conținutul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu