Principal » Android » Comorile din apropiere de Craków2.0.0

Comorile din apropiere de Craków2.0.0

Android  : Comorile din apropiere de Craków2.0.0

Comorile de lângă Kraków este o aplicație care merită instala înainte de a vizita atracțiile care ne așteaptă în municipalitățile Pajarakowskie, cum ar fi: Czernichów, Mogilany, Skawina și świątniki Górne.

Comorile de lângă Cracovia conțin în primul rând informații detaliate despre diferite locuri, inclusiv biserici, vile, muzee, rezerve naturale, dar nu numai. Programul oferă posibilitatea de a vă familiariza cu harta și oferta obiectelor din apropiere (de ex. Dwór Dorduszecki din Radziszów, Stadionul Municipal din Skawina sau Pool Camena) și oferă, de asemenea, o destinație turistică (datorită lui, localizăm opriri, gară, farmacii, restaurante, magazine de bacanie etc.) și calendarul evenimentelor.

Într-o călătorie, merită să vă luați căștile, pentru că în comorile din apropiere de Cracovia, a fost pus la dispoziție un audiolog. După activarea acestei opțiuni și abordarea obiectului, puteți asculta informațiile despre aceasta.

Este necesară o conexiune permanentă la internet pentru a opera programul de trezorerie lângă Kraków. Doar descărcați datele necesare (de ex. Folosind hotelul Wi-Fi), apoi utilizați aplicația în domeniu fără a trebui să rulați un internet mobil. Cu toate acestea, nu va fi tras fără a activa funcția GPS, datorită căruia vom învăța poziția noastră în zona dvs. și locația obiectelor.

În plus față de versiunea lingvistică poloneză, comorile de lângă Cracovia sunt, de asemenea, disponibile în limba engleză, germană și franceză. Va încuraja cu siguranță turiștii străini să viziteze țara noastră.

Recomandat
Lasă Un Comentariu