Principal » Internet » Scanerul iris din Galaxy S8 rupt. Avem Samsung

Scanerul iris din Galaxy S8 rupt. Avem Samsung

Internet : Scanerul iris din Galaxy S8 rupt. Avem Samsung

La începutul săptămânii, am informat despre scanner ochi-de-ochi Samsung Galaxy S8, care, ca o funcție de recunoaștere a feței, sa dovedit a fi o altă protecție biometrice, care oferă acces noi modalități de date ale utilizatorilor de smartphone-uri privat. În toate sudurile, vocea a decis să ia Samsung Samung, nici de mirare, în cele din urmă este vorba despre produsul lor emblematic.

Cum au dovedit specialiști pentru siguranța și grupul de hackeri de la Chaos Computer Club, securitatea biometrică poate fi ruptă. Pentru a înșela scanerul de ochi, au folosit o cameră digitală bună care poate face fotografii în înaltă definiție, precum și o imprimantă laser și o lentilă normală de contact. Poate că acest aspect ca un scaner curcubeu nu a fost o protecție bună, dar Samsung în declarația sa are o opinie diferită:

Suntem conștienți de rapoartele mass-media, dar dorim să oferim clienților noștri că scanerul IRIS din Galaxy S8 a trecut teste complete pentru a asigura precizia și rezistența la încercările de a fractura securitatea, de asemenea, cu ajutorul fotografiilor de iris. Metoda prezentată ar putea fi utilizată numai în circumstanțe excepțional de neobișnuit de neobișnuit. Necesită a avea un telefon de înaltă rezoluție iris făcut de utilizator, ochelari de contact și de utilizator, în același timp,. Testele interne pe care le-am realizat indică faptul că repetarea efectivă a atacului este foarte dificilă. Cu toate acestea, dacă este detectată orice metodă potențială de rupere a garanțiilor noastre, vom întreprinde imediat acțiuni de prevenire a încălcărilor securității.

Samsung constată în mod corect că pentru a prelua modelele necesare ale irisului ochiului, au fost condiții strict definite, dificil de reprodus în viața de zi cu zi. Am avut, de asemenea, observații similare într-un rezumat al textului despre ruperea scanerului de ochi.

Nu pentru prima dată și cu siguranță nu pentru ultima dată când avem de-a face cu situația în care compromisul dintre eficiență și securitate expune cu siguranță al doilea. Indiferent de cât de multe condiții trebuie îndeplinite pentru a înșela scanerul curcubeu, cele mai sigure metode de blocare în Galaxy S8 sunt cel mai puțin eficient: PIN sau model.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu