Principal » Internet » Strigătele la Iconic Winamp nu mor, au fost colectate în arhivă

Strigătele la Iconic Winamp nu mor, au fost colectate în arhivă

Internet : Strigătele la Iconic Winamp nu mor, au fost colectate în arhivă

Winamp este unul dintre programele care au semnat în istoria dezvoltării calculatoarelor personale cu litere de aur. Dacă pierdeți acest player, puteți rula o copie în browserul dvs. Datorită acestui proiect și eforturile de conducere a arhivei de Internet, putem aminti despre pielea preferată pentru playerul muzical iconic.

În arhiva de Internet, colectarea de copii ale site-urilor web, jocuri, materiale multimedia și multe alte bunuri digitale, acum găsim o secțiune cu piei pentru Winamp. Ca și alte materiale din arhivă, piei pot, de asemenea, să sorteze în diferite moduri, să caute și să aleagă în funcție de data publicării. În plus, acestea au fost împărțite de subiect și de autor.

În arhivă găsim câteva clasice, care pot fi amintite: Vista Classic, Matrix Xtream, Pipboy 2000, Chromengine, Winamp Eater, Therion - Vovin și multe altele. În listă, găsim, de asemenea, câteva piei surprinzător de noi, de exemplu, Wonder Woman din anul trecut. Se pare că arta creării cuticulelor pentru Winamp este încă în viață.

Winamp Eater, una din peliculele care a găzduit pe calculatorul meu în vremuri de liceu

În descrierea fiecăruia dintre piei veți găsi un link care îi permite să ruleze dintr-un browser pentru a descărca fișiere și Winamp. Asta e veste excelentă. În timp ce a supraviețuit schimbarea Winamp a proprietății în 2014, cea mai mare parte a conținutului paginii originale a dispărut. Din fericire, am reușit să reluăm o mare parte din cuticulele folosind resursele de arhivă de Internet și uneltele mașinilor de urmărire.

Deși la jumătatea lunii septembrie pe Internet există informații despre versiunea 5.8 jucători, putem presupunem calm că cariera sa a ajuns la capăt. Winamp are o viață bună și încă oaspeți pentru mii de computere, chiar și cu sisteme operaționale contemporane. Skin-urile au fost întotdeauna o parte importantă a experiențelor legate de ascultarea muzicii în Winamp (precum și echivalentul său Linux de XMM, care ar putea folosi aceleași piei).

În baza noastră de date, veți găsi ediția Winamp din 2013.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu