Principal » Internet » Semnalul nu funcționează. Eșecul a provocat o problemă cu gazduirea (actualizare)

Semnalul nu funcționează. Eșecul a provocat o problemă cu gazduirea (actualizare)

Internet : Semnalul nu funcționează. Eșecul a provocat o problemă cu gazduirea (actualizare)

Signal Communicator poate provoca probleme în timpul funcționării. Există un eșec, ca rezultat al căruia utilizatorii nu au acces la chat și nu pot trimite mesaje noi.

Creatorii de semnal au confirmat pe Twitter aproximativ 7:10 din timpul polonez că durează un eșec, ca rezultat al căruia nu puteți utiliza comunicatorul. Există o găzduire a cărei influență neutilizată asupra semnalului "Unele funcții ". Creatorii declară că munca este deja cu privire la eliminarea eșecului, dar pentru moment nu specifică cât timp vor lua. Până atunci, utilizatorii trebuie să se ocupe de alți mesageri.

În acest moment, este dificil de spus, în mare măsură, problema este reală pentru utilizatorii polonezi. Cu toate acestea, primele aplicații apar pe recent (la momentul scrierii acestui text există mai mult de 100), iar numărul relativ mic poate rezulta dintr-o mică popularitate a semnalului pe piața noastră dominată de ceea ceAPPA sau Messenger.

Indiferent de aceasta, merită să ne amintim despre problemele în curs de desfășurare dacă semnalul nu va funcționa așa cum ar trebui. Vom urma acest subiect și vom actualiza această publicație atunci când vor apărea informații relevante.

Actualizați,. 9:25

Creatorii de semnal au servit pe Twitter la ora 9:00, că problema a fost în mare parte stăpânită. "Trimiterea de mesaje returnate pentru 99%. Utilizatori "- Citiți într-un anunț scurt. Rămânând 1%. Utilizatorii de semnal pot avea în continuare o problemă cu aplicația, pentru care creatorii își cer scuze. Lucrările de reparații sunt încă în curs de desfășurare.

Actualizați,. 9:55

Semnalul de eșec a fost eliminat. Creatorii au confirmat pe Twitter. 9:45 că eficiența serviciului a fost restaurată la 100%.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareInternetsignal

Recomandat
Lasă Un Comentariu