Principal » Internet » Network Tor pe iOS: Browser Browser pentru ceapă disponibilă gratuit

Network Tor pe iOS: Browser Browser pentru ceapă disponibilă gratuit

Internet : Network Tor pe iOS: Browser Browser pentru ceapă disponibilă gratuit

Utilizatorii iPhone și iPadów nu se pot plânge de o selecție imensă de browsere online care să ofere funcții suplimentare ale locației sau să protejeze confidențialitatea utilizatorilor. Și știi că Apple chiar se mândrește cu o lungă tradiție de cooperare cu guvernul SUA. Pentru cei care vă plac confidențialitatea, avem o nouă știre - Browser Browser Browser poate fi descărcat gratuit.

Browser browser de ceapă - Cum puteți ghici cu ușurință numele - permite utilizatorilor iOS o combinație utilizând rutarea de ceapă sau o pistă. Oferă, printre altele, criptarea traficului și îndepărtarea cookie-urilor, istoricul de navigare și cache cu un singur buton. Nu se bazează pe motorul Gecko, care nu se aplică vulnerabilității Firefoxului, așa cum este cazul unei piste de browser. Pe de altă parte, utilizarea motorului WebKit este, de asemenea, o anumită limitare.

[1/2

Este, de asemenea, imposibilă din cauza restricțiilor impuse de Apple, rutarea cea a întregii mișcări generate de iOS, de ex. Datorită începerii unui serviciu special de sistem. Browserul de ceapă, totuși, se poate ocupa de mascarea IP, ocolind filtrele de mișcare datorită locației și, desigur, accesul la adresele cu o extensie .ceapă. Creatorul programului anunță că există o nouă versiune a programului de a eluda cele mai grave restricții iOS. În prezent, atunci când o parte a traficului rămâne în afara rutei, utilizarea browserului de ceapă nu garantează nivelul anonimatului comparabil cu pista de browser de pe Android.

Cu atât mai mult se bucură că browserul de ceapă este acum disponibil în App Store gratuit. Chiar anul trecut pentru descărcare a trebuit să plătiți cea mai mică rată prevăzută în magazin și, prin urmare, 99 de cenți americani. Fie ca popularitatea browserului să mărturisească faptul că Mike Tigas, Creatorul browserului de ceapă, în ciuda unui astfel de preț scăzut, a câștigat 2 mii pe el. Dolari o lună. Motivația pentru care a schimbat modelul de distribuție rămâne irelevantă. Amenințarea la adresa vieții private și, prin urmare, motivul utilizării browserului de la Onon, Tigas vede în președinția lui Donald Trump. Browserul de ceapă poate fi găsit în baza de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu