Principal » Windows » Shutdown72.4.1

Shutdown72.4.1

Windows  : Shutdown72.4.1

Shutdown7 este un instrument care oferă nu numai posibilitatea de a opri automat computerul, dar vă permite să utilizați multe alte funcții extrem de utile.

Interfața utilizatorului de închidere poate fi determinată cu îndrăzneală de compact. Programul este extrem de ușor de utilizat și, în același timp, oferă acces rapid la opțiunile individuale ale programului. Vă permite să automatizați rapid activitățile legate de excepția computerului prin selectarea sau decorarea opțiunilor selectate și definiți timpul pe care doriți să îl finalizați funcționarea sistemului de operare.

Ce merită remarcat, Shutdown7 oferă posibilitatea accesului la distanță la un computer (protejat cu o parolă) prin intermediul internetului. Prin urmare, puteți dezactiva sistemul de operare de oriunde utilizând un alt PC sau un dispozitiv portabil (de ex. Smartphone).

Oprirea poate fi utilizată în diverse scopuri. Nu trebuie să așteptăm că descărcarea mai multor documente - putem seta programul astfel încât sistemul să fie dezactivat, de exemplu,. in doua ore. Dacă vrem să adormim cu muzica activată, putem alege o listă de melodii. După finalizarea redării cântecului, sistemul va fi închis.

Recomandat
Lasă Un Comentariu