Principal » Internet » Ascuțite Aquos XX și xx mini-cadre subțiri în jurul ecranului

Ascuțite Aquos XX și xx mini-cadre subțiri în jurul ecranului

Internet : Ascuțite Aquos XX și xx mini-cadre subțiri în jurul ecranului

Utilizatori smartphone-uri, în special, grupul care acordă atenție aspectului dispozitivelor, adesea se plâng de cadrele prea mari în jurul ecranului. Problema sa schimbat de ani de zile și numai unii producători iau în considerare și le utilizează la proiectarea de noi modele, de exemplu LG în G2. În plus față de coreeană, de asemenea, Sharp Japonez a pregătit două modele foarte interesante, Aquos XX și Aquos XX Mini, distincte prin acoperirea afișajului pe partea din față a carcasei frontale depășind 80% din suprafața sa.

Sharp, în plus față de designul proiectat, a decis să utilizeze subansamble foarte bune. Un model mai mare va primi un ecran de 5,5 inch, realizat în tehnologia S-CG Silicon TFT, care afișează rezoluția FullHD, sistemul Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800. Tatactă frecvență de 2,2 GHz, precum și 2 GB de memorie de operare. În plus, va exista o cameră de 16,3 megapixeli cu senzor CMOS și diafragmă cu luminozitate F / 1.9. 32 GB este furnizat pe datele din acest model, care pot fi extinse cu cardul Micro SD. Modelul XX va fi alimentat de la o baterie cu o capacitate de 2600 mAh.

Versiunea mini are un ecran mai mic, realizat în tehnologia Igzo, care, în ciuda diagonalei mai mici, a afișat imaginea în rezoluție completă HD (în acest caz compactarea pixelului va fi la 490 PPI). XX Mini va fi, de asemenea, epuizat de jumătate din memoria internă și va primi, de asemenea, o cameră web cu o cantitate mai mică de megapixeli (13,1 mpix). Totul trebuie să fie alimentat de la o baterie de 2120 mAh.

Dispozitivele au premie la începutul anului 2013 și 2014. Din păcate, datorită politicii de vânzări a Sharp, probabil că nu le vom vedea oficial pe piața europeană și este un păcat, deoarece atât aspectul, cât și pentru specificații, ambele modele arata foarte bine și, cu siguranță, să găsească destinatari în țara noastră.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu