Principal » Internet » Sharp Aquos Sh80F - merită (ar fi),

Sharp Aquos Sh80F - merită (ar fi),

Internet : Sharp Aquos Sh80F - merită (ar fi),

Sharp mi-a amintit întotdeauna de televizorul Naprawianymi Bielany Wrocławskie și modele de telefon roz, cu culori ciudate, și chiar un Hello Kitty marca specific pentru piața japoneză. Și deoarece este cunoscut în mod obișnuit pe toate continentele, deoarece ceva este destinat pieței japoneze, este ciudat. Deci, care a fost surpriza mea când am scos din cutie destul de decent, destul de elegant, carcasa bine a fost pliată și un ecran mare, luminos și o cameră remarcabilă 3D

..

Posibilitatea procesării graficelor 2D în 3D în timp real și a butoanelor hardware teribil urâte. Prima impresie a fost rău, dar după o privire mai atentă, aș putea să-l sun și să apreciez avantajele cravată. Ecranul său sa dovedit a fi atras în mod special.

Acest telefon este un Raven alb real. Prezentat în septembrie 2011 este disponibil numai pe mai multe piețe din lume. Europa este disponibilă de la 2 octombrie în rețeaua Orange din Franța, datorită acordului Orange și DoCoMo Franceză. Acest model costă 199 de euro cu un contract de 2 ani în Franța, în Pakistan, îl puteți avea pentru 23.500 de rupii pakistanezi și în India pentru 13000 de rupii. Prețul său în Polonia, desigur, dacă ați lovit piața poloneză va fi probabil puțin peste 2 mii. Poate că veți putea să o cumpărați pe rețeaua euro RTV AGD, unde am primit o copie a testului. Deci acest lucru nu este un telefon ieftin, dar este probabil cel mai bun model de telefon 3D prezent acum pe piață. Spre deosebire de concurenții la persoanele din HTC EVO 3D și LG Optimus Sharp Aquos Sh80F are două camere de 8 megapixeli capabile să facă fotografii în 2D și 3D, bliț și capacitatea de a converti 2D la 3D în timp real - probabil singurul telefon în lume.

[1/2

Parametrii dispozitivului nu sunt bate, dar ele sunt un compromis excelent între economii de energie și productivitate. Vom găsi aici tact cu o frecvență de 1 GHz, un singur procesor scorpion și un aspect grafic foarte popular Adreno 205. Bateria are o capacitate de 1240 mAh, care este suficientă pentru aproape două zile nu utilizează în mod intensiv. Interesant, nu am observat că folosesc capacitățile telefonice 3D influențate în mod semnificativ "angajamentul ", pentru care trebuie să laud producătorul. Pentru a determina locația telefonului este un receptor GPS cu suport pentru AGPS și o busolă electronică și o cameră web cu rezoluție VGA pe partea frontală a telefonului, astfel încât să puteți fi confortabil apeluri video. Conform caietului de sarcini, acest telefon are, de asemenea, un receptor FM cu RDS, dar software-ul pe care am avut de testare, din păcate, nu a avut aplicația să se ocupe de. În plus, nu numai că acest lucru lipsea în software - nu am avut ocazia să folosesc telefonul în poloneză, motiv pentru care toate aplicațiile sunt prezentate în limba engleză și textele fără diacritice poloneze. Desigur, atunci când telefonul se duce la piața poloneză, trebuie să vă așteptați o interfață tradusă. Nu sunt capabil să prezic ce card de memorie va fi livrat împreună cu telefonul - am primit 8 GB pentru testare.

Detaliu care distruge eleganța

Carcasa telefonului este foarte elegantă la prima vedere. Dispozitivul cântărește 135 g și se află foarte bine în mână. Pentru dimensiunile de 18 x 64 x 12 mm, aceasta este o greutate foarte bună. 12mm grosime nu este o valoare deosebit de impresionantă, dar amintiți-vă că lentilele din spate proeminente adaugă un pic. Negru, Sclipire de plastic, defalcare clară și o curea mată în jurul valorii de a trezi asociații plăcute, și prin dreptul modelarea bucăților telefonului pare mai subtire decat caietul de sarcini spune. Prizele sunt fixate cu prize (din priză de 3,5 mm pentru căști sau căști), care îmbunătățește suplimentar corpul dispozitivului. Două camere de pe partea din spate a telefonului nu sunt foarte plăcute din punct de vedere estetic, mai ales dacă cineva nu-i plac suprafețele oglinzii, cum ar fi umplerea spațiului dintre camerele de plastic

..

Dar să spunem că sunt capabil să înțeleg un producător care dorea să expună una dintre cele mai proeminente caracteristici ale telefonului. În spatele Refugiații de conducere Sharpem când montarea butoane fizice sub ecran nu înțeleg. Modelele mai ieftine sunt butoanele tactile și, dacă fizic, cel puțin nu atât de teribil. Lumina de fundal și subtitrari parțial voluminați sparte de turnare din butoanele din plastic transparente până la restul strică impresia bună că telefonul apelurile.

[1/2

Carcasa s-au dovedit a fi deosebit de rezistente la tratamentul cu telefonul tipic (purtând în buzunar și pungă, călătorind într-un suport de mașină, citirea în autobuz, depunerea doar oriunde în apartament și birou) și, din păcate, după teste găsite mai multe zgârieturi pe dispozitiv. De fapt, aceasta este ceea ce am așteptat - din plastic lăcuit nu este hardiest de materiale sub soare. Ecranul a fost acoperit cu un strat rezistent la zgârieturi, care a fost, de preferință, influențat de starea lui după teste. În plus, suprafața ecranului este puțin mai mică decât cadrul din jurul ecranului, astfel încât ecranul împins în jos telefonul nu atinge întreaga suprafață a tabelului. În plus, chiar dacă partea din față a fost complet plat, aceste butoane proeminente și astfel încât să nu se bazează pe întreaga suprafață a mesei. În mod similar, există un caz cu carcasa proeminentă a camerelor de luat vederi din spate. Sub clapa, nu vom găsi nimic neobișnuit, deși buzunarul cartelei SIM părea ușor inconfortabil. Trebuie să introduceți cardul într-o tavă plată, care nu este o idee proastă, atâta timp cât nu avem nevoie să eliminăm cardul. Pentru o varietate pentru o cartelă microSD puteți obține foarte ușor, fără a scoate acumulatorul.

Alte butoane aproape invizibile la prima vedere, trezesc sentimente mixte. În timp ce butonul declanșator este foarte convenabil și ușor palpabil, atât de mult butonul de căutare este un loc complet impractic. În plus, cred că reglarea volumului merită o reprezentare fizică mai mare că vă puteți ocupa cu ușurință degetul mare fără o problemă. Consider că le-au pus în acest model de telefon prea nefericit - sunt prea scăzute și este foarte dificil de a nu lovi fără a activa căutarea. La rândul său, butonul vă permite să activați și să vă treziți telefonul plasat în colțul din stânga al locuinței prea confortabil.

[1/2

Dar există aceste elemente, care la prima vedere nu puteți vedea: HDMI și Micro-USB tip b. Conectorii sunt ascunși discret sub dopuri din plastic, pe care le consider o soluție foarte bună. În acest fel, conectorul nu se murdărește, iar telefonul caută un elegant.

[1/2

În înaltă rezoluție

Ecranul acestui model de telefon este foarte mi-a amintit de Bravia Monted în Xperia Arc. Lumina de fundal este la fel de clară, iar suprafața afișajului este la fel de aproape de degetele mele. Rezoluție 540 x 960 (QHD) pe 4.2-inch poate un pic nebun, dar oferă o calitate excelentă a multimedia și garanții că nu vom observa liniile de pixeli în timpul vizionării 3D imagini. Ecranul are o reglare foarte plăcută de luminozitate, chiar lumina de fundal și foarte plăcută pentru ochi, culori naturale. Cu ambalarea densă dezvoltată a pixelilor egală cu lumina de fundal și, de asemenea, citirea la telefon este surprinzător de plăcută. Mai presus de toate, cu toate acestea, suprafața sa este foarte aproape de stratul protector, ceea ce face acest telefon a avut întotdeauna impresia că ating într-adevăr ecran. Când vine vorba de caracteristici vizibile la prima vedere, consider ecranul Aquosa SH80F pentru de departe cel mai bun element de telefon.

Android de la al doilea capăt al lumii

Telefonul funcționează sub inspecția Android 2.3 cu suprapunerea UI Tapflig. Pentru prima dată am avut un dispozitiv Android în mâinile mele de Sharpa, așa că mi-am permis să mă îngrop puțin mai adânc decât de obicei. Suprapunerea pregătită pentru Aquea sa dovedit a fi una dintre cele mai bune pe care trebuia să o testez Plăcerea până acum. În primul rând, îmi place posibilitatea de a activa modul 3D pentru birou, indiferent de tapet utilizat. Chiar și plăcile noastre de cădere a lui Dobroquet au arătat bine în această privință și a fost clar vizibil că acestea sunt "mai profunde" decât comenzile rapide ale programelor și widget-urilor. Comandarea favorabilă pe desktop-uri afectează capacitatea de a adăuga și elimina desktopurile virtuale, pe care le lipsesc adesea în telefoanele altor producători. O vizualizare verifică, de asemenea, vizualizarea pentru a închide aplicațiile active, deși recunosc că mi-e dor de posibilitatea de a comuta între aplicații. Vederea ferestrelor este suficient de tentantă încât doriți să o utilizați pentru a schimba aplicația activă mai mult decât doar pentru a pune capăt activității sale.

[1/2

[Alăturați-vă [Imagine = Setări H = 350 Meniul de pornire este împărțit în categorii și fiecare categorie are propriul ecran separat. Acest aspect, ca un birou, poate fi modificat în mod liber, care, de asemenea, considerat foarte convenabil. Aici, de asemenea, în modul 3D, telefonul încearcă să arate ceva tridimensional, dar nu știu destul de ce a vrut să spună

..

De asemenea, sunt de părere că ar putea folosi oportunitatea de a schimba gradientul gri, spălat rapid (deși pe ecranul telefonului a fost ușor albastru) și mi-a fost dor de ceva mai îndrăzneț.

[1/2

[Alăturați-vă [Imagine = MenUprog H = 350 În primul rând, telefonul pentru acest dispozitiv este mai presus de toate un telefon, am vorbit puțin. La urechea mea, Sharpa Sh80F este destul de plăcut și nu există niciun disconfort cauzat de dimensiune. Acest lucru este probabil o chestiune de obiceiuri, dar după o săptămână am avut încă impresia că difuzorul proiectat pentru urechea mea este prea mare și am avut probleme cu lovitura (într-adevăr, alte telefoanele mele au de la marginea superioară a carcasei). Telefonul nu este în măsură să se supraîncălzească chiar și în timpul conversațiilor lungi și colectează sunetul foarte bine. Mai rău, din păcate, cu transmisia - dacă trebuie să organizăm o conversație cu un bărbat cu un apel mai bun de voce de la o altă cameră.

[1/2

[Alăturați-vă [Imagine = SMS2H = 350 Am fost surprins de calitatea căștilor, pe care am găsit-o în set. La prima vedere, părea un plastic și inutil, dar într-adevăr bine dovedit în practică. Primirea apelurilor este foarte ușor de la mănuși datorită unui buton mare și nu există nimic de vină asupra calității conversației. Cu toate acestea nu sunt căști (nu există nici un buton de pe ea pentru a controla volumul și schimbarea de cântece) destul de falnic muzica de pe el în drum spre locul de muncă. Aș asculta radioul

..

Dar telefonul nu este echipat cu un receptor FM.

Difuzorul extern al telefonului nu mai este la fel de perfect, deși aveam de-a face cu mai rău. Deci, dacă trebuie să vorbiți în modul "Hands-Free ", este fezabil și doar confortabil. În mod similar, există un caz cu clopote, alarme, ceas cu alarmă, etc - acestea nu încânte, dar din nou, nu am nimic să se agațe. Și din moment ce vorbești despre ceasurile deșteptătoare

..

Nu mă așteptam la un astfel de set de solouri sălbatice pe instrumente de tambur, așa că prima mea dimineață cu Sharpem lângă pat a fost extrem de neplăcută.

Sedno contează: 3D fără ochelari de vedere

Sharpa folosește aceeași tehnologie 3D fără coxing, pe care o găsim pe televizoarele multor producători care se bazează pe fenomenul parallaxului - văzând diferit același obiect din diferite unghiuri sau orice ochi diferit. Sistemul de propix este responsabil pentru procesarea imaginilor, pe care o găsim și în camerele Sharpa. La surpriza mea, folosind 3D nu a observat semnificativ influențat consumul de baterii, astfel încât să îl utilizați într-un dispozitiv mobil nu este o idee rea. Aici, dragi cititori trebuie să mă creadă pentru Cuvânt, pentru că nu pot să o prezint în imagini sau pe ecranul de ecran, dar adâncimea prezentată de materialele de pe acest ecran arată foarte bine. Conversia la 3D cade, de asemenea, cu filme de înaltă calitate (de asemenea de pe YouTube) și fotografii, pe care nu m-am așteptat. Desigur, jocurile funcționează, de asemenea, bine, pe care aș putea testa nevoia preinstalată a titlurilor de viteză: Shift și Sims 3.

Nu este fără semnificație aici este echipamentul - un procesor puternic și un sistem separat responsabil pentru procesarea 3D perfectă în război, astfel încât în ​​materialele pregătite anterior pentru vizualizarea în 3D (de exemplu, demonstrația materialelor furnizate de Sharp), procesarea actualizării videoclipurilor YouTube și chiar filme cu depozitare. Este completat de capacitatea de a procesa imagini în orice moment de la 2d la 3D și din nou. Totul rapid și fără alpinism.

[1/2

[Alăturați-vă [Alăturați-vă [Imagine = Demotigrys3d h = 350 Filme în filme 3D și plate Cât nu vă pot prezenta cum arată viteza: Shift în acțiune, cu atât de multe filme și fotografii pe care le-am făcut în timpul testării poate să se împartă calm. Să mergem la ceva mai practic. Am avut ocazia să iau telefonul în câteva locuri și să trag mai multe filme în diferite condiții de iluminare. Din păcate, vremea a fost destul de înțeleasă și nu am avut ocazia să verific cum se comportă camera video în plin soarele. Cu toate acestea, după-amiaza se compun foarte bine cu captarea traficului:

Nimic nu a ieșit purtând o încercare de a captura arhitectura luminii artificiale:

O excursie în oraș a fost, de asemenea, înregistrată destul de bine, așa că vă puteți prezenta o fântână aprins, pom de Crăciun și goale, din cauza unei piețe îngheț urât:

Cu siguranta cele mai grave filme inregistrate in birou. In timp ce closeting obiecte vizibile pe film le-au venit satisfăcătoare, nivelul de zgomot și lipsa oricărui control asupra echilibrului de alb strica complet efectul. Cu toate acestea, după cum nu poate fi menționat în acest clip, înregistrarea vocii umane este destul de bine, chiar dacă persoana vorbește în camera de lângă:

Chiar îmi place acest telefon că, în ciuda înghețului, nu am avut probleme cu el și asta, spre deosebire de HTC Evo 3D testat anterior, camerele de luat vederi de lucru aici. Aplicația de înregistrare video are capacitatea de a seta obiecte urmărite de urmărire atingând în locul potrivit (din care am folosit pentru a filma pomul de Crăciun și fântâni), astfel încât aceste elemente să fie întotdeauna ascuțite și întotdeauna arata bine în 3D.

Filme într-un 3D stereoscopic pot fi înregistrate în rezoluția 720p, dar puteți utiliza imagini statice tradiționale 2D. În două dimensiuni puteți înregistra 1080p în rezoluție, dar nu este totul. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult, atunci când înregistrează filme, dincolo de posibilitatea stabilirii punctului de focalizare, este disponibilă și corecția expunerii. Câteva grade de luminozitate a imaginii pot fi văzute în următorul film:

Fotografie și prelucrare din camera foto din acest model de telefon consider foarte confortabil. Aplicația vă permite să vă concentrați pe o locație selectată pe ecranul tactil, care este deja un mare plus. În plus, degetul se mișcă orizontal vă permite să setați Closeup și vertical - cum ar fi atunci când transformați filmele - corecția expunerii. Avem mai multe moduri tematice (imagine de noapte, detectarea feței, modul automat etc.) și abilitatea de a utiliza dioda care iluminează fotografia. De asemenea, puteți utiliza mai multe moduri de focalizare (automată cu mai multe puncte, la atingerea etc.) și un autodeclantator automat. Interesant, avem, de asemenea, capacitatea de a selecta manual camera de sensibilitate (ISO), care nu este deosebit de populară în smartphone-uri. Interesant, modurile de apelare automate ISO au opțiunea de a se strădui la cel mai mic ISO (100) posibil în timpul expunerii sau la cel mai înalt posibil (1600). Cu toate acestea, în acest caz, pur și simplu lipiți la valori scăzute de sensibilitate, după cum puteți vedea pe exemplul cu jucăriile.

Acest telefon poate face fotografii până la 3264x2488 pixeli (8 megapixeli) în modul 2D și 1600x1200 în modul 3D. Calitatea fotografiilor nu este tăietoare, dar am văzut mai rău. Așa cum îi stă bine camera de pe telefon, in conditii de lumina pe care le generează o mulțime de zgomot și nu întotdeauna se concentreze este satisfăcătoare. Pe de altă parte, ceea ce, desigur, am așteptat, imaginile arata mult mai bine pe ecranul telefonului decât pe computer - un conquing culori si compenseaza afișare de contrast pentru imperfecțiunile camerelor de luat vederi. Cu toate acestea, nu numai la telefon ne uităm la fotografii, așa că am sugera o auto-evaluare a materialului:

[1/2
[1/2

Ridicarea valorilor ISO nu este întotdeauna o idee bună. Din păcate, în cazul acestui telefon, de înaltă ISO și lumină artificială (de exemplu, lămpi fluorescente care clipesc cu frecventa imperceptibile pentru ochiul uman, dar cel mai vizibil pentru matricea telefonului) nu merg mână în mână:

[1/2

O opțiune interesantă este abilitatea de a efectua o serie de fotografii în rezoluția de 230x240 pixeli. Seria numără 100 de fotografii luate în două secunde. Arată mai mult sau mai puțin ca acesta:

[1/2

[Alăturați-vă [Image = seria3 [Alăturați [Image = seria5 [Alăturați [Image = seria6 Zoomul sa dovedit a fi un eșec, care nu este o surpriză pentru mărirea digitală pe telefon. Potrivit metadatelor stocate în fișiere cu imagini cu zoom digital în acest aparat, măriți imaginea de 5.1 ori:

[1/2
[1/2

În cele din urmă, cu toate acestea, nu strica o imagine complet a acestui telefon în ochi, câteva fotografii luate în bune condiții:

[1/2
[1/2

..

și efectul miniaturilor și al ochiului de pește:

[1/2

După cum puteți vedea, dacă lumina este suficient de puternică, puteți încerca chiar să închideți. Această cameră poate lua o fotografie macro de la o distanță de mai puțin de 40 cm în modul 2D. Imaginea tridimensională, datorită necesității de a acoperi câmpul de viziune a două lentile, necesită ca obiectul să fie la o distanță mai mare. Nu am reușit să o măsoară cu atenție - va fi de aproximativ 70 cm la ochi. Și în ciuda calității slabe a fotografiilor realizate în termeni răi, sunt de la aparatul de fotografiat în acest dispozitiv mulțumit. Echipamentul mi-a permis să surprind câteva scene, cum ar fi două și trei dimensiuni, au fost îmbinate prin coordonatele GPS și au fost mereu la îndemână cu capacitatea de a conduce acest lucru ținând apăsat butonul declanșator când ecranul este activ acasă.

Am menționat titlul acestui paragraf că telefonul are și posibilitatea de a fotografia. În afară de galeria tipică a Android, avem un program foarte amplu de a răsfoi fotografii pregătite de Sharpa. În plus față de posibilitatea de a converti 2D la 3D, putem face, de asemenea, un stil simplu și editare. Efectele disponibile includ fotografiile de ascuțire, clipește, contrast, înălțime, întuneric și iluminare. De asemenea, puteți aplica filtre - Imagine monocrom, sepia, schiță, vignette, fisheye și miniatură (Tilt-Shift). Interesant sunt oportunitățile pentru retușarea fotografiilor, care includ, de exemplu, extinderea ochilor și îndepărtarea ridurilor, care nu se întâlnesc pe telefoane. La final, puteți adăuga o inscripție selectată Font sau Freehand (Graphitti), Ștampila și data.

[1/2
[1/2

Cu toate acestea, forța principală care bate din galeria pregătită de producătorul de telefon, sunt opțiunile largi pentru navigarea de fotografii. Mi-a plăcut mai ales harta hărții, care sa dovedit a fi de neprețuit în weekend când eram într-o călătorie. Voi observa încă o dată că GPS-ul din poziția telefonului dvs. este extrem de repede, astfel încât imaginile au fost foarte bine poziționate în hartă. Interesant, galeria este integrată cu calendarul, iar fotografiile luate la momentul indicate în calendar ca un eveniment mergeți la albumul numit corespunzător. Din păcate, atunci când sincronizarea cu Picasa, ordinea dispare și toate fotografiile sunt aruncate în folderul "Imagini din telefon".

[1/2
[1/2
[1/2

Accesorii, accesorii

Acest telefon, în afara setului standard de software de la Google 'A, a avut mai multe add-on-uri. Unul dintre ele este un notebook foarte familiar, despre un nume de prietenie "Notepad " și o pictogramă foarte familiară. Aplicația seamănă cu vechiul onenote pe Windows Mobile - poate salva câteva fișiere text

..

Și acest lucru este în principiu totul.

[1/2

[Alăturați-vă [Image = Notepad3 H = 350 Browserul nu constituie nici o revelație și este minimalistă durerii, dar am decis să arăt cât de deschise au fost făcute partea de bune programe la tradiție. O curiozitate sa dovedit a fi o busolă. Această aplicație nu este doar estetică, ci și datorită hardware-ului de bună calitate destul de precis. Avem două vizualizări aici - Kompas în prim-plan și hartă într-un panou mic și o vedere pe hartă cu o busolă thumbnail. Harta necesită, desigur, conexiune la internet.

[1/2

[Alăturați-vă [Imagine = Browser H = 350 Atenția mea a returnat un jucător de muzică pregătit interesant care folosește albumul acoperă acoperirea albumului ca fundal. Aceasta este în opinia mea foarte estetică și cumva va face muzică selectarea muzicii pentru a asculta. În plus, găsim aici la fel ca în toate funcțiile jucătorilor Android, inclusiv DLNA.

[1/2

[Alăturați-vă [Image = Music3 H = 350 Ca persoană cu o memorie extrem de nespecificată (mai degrabă amintiți-vă culoarea cămășii cuiva decât data întâlnirii) Folosesc o mulțime de calendare disponibile pe dispozitive deținute de mine. Trebuie să recunosc că Sharp a pregătit o utilizare foarte plăcută a aplicației de gestionare a timpului, care, în ciuda rețelei destul de dense, nu mi-a provocat probleme. Este o schimbare plăcută după ce aplicațiile instalate pe dispozitivele Sony, care funcționează cu degetele mai degrabă să nu fie.

[1/2

[Alăturați-vă [Imagine = Kalendarz3 H = 350 Din păcate, nu pot spune nimic despre widget-urile instalate pe telefonul pe care l-am testat. În afara ceasului, care nu se spală la această companie HTC, iar widgetul cu miniaturile fotografiilor din galerie nu va găsi nimic interesant aici. Producătorul avea, de asemenea, imagini de fundal 3D animate

..

Deși acest lucru și mai bine - deja prezent pe telefon, imagini de fundal statice cu adâncimi au fost excelente.

Vehicul de confidențialitate

Utilizarea de 3D coxlauded în timp real a dat o șansă de a crea o protecție excepțională a confidențialității - văl sau văl. O imagine este aplicată pe ecranul telefonului, care datorită parallaxului este vizibilă numai sub unghi ascuțite. Privind la dispozitivul dispozitivului, vom vedea ce ar trebui să fie afișat acolo. În practică, aceasta înseamnă că o pereche nedorită de ochi aparținând individului nosy nu va vedea ce se întâmplă pe ecranul telefonului. Din păcate, alterează voal ușor imaginea văzută din față, așa că nu recomand mult timp de lectură cu această funcție, dar dacă vrem să păstreze un pic de intimitate pentru a scrie off în mijlocul de transport prin SMS, funcționează perfect. Luați o clipă pentru a alege "cortina corespunzătoare " - o alegere a diferitelor modele de voaluri ușoare și întunecate care se potrivesc mai bine sau mai rău pentru aplicații diferite suprasolicite o imagine ușoară sau întunecată.

[1/2

Impresii de la utilizarea acestui telefon am foarte diferit. După cum a subliniat în mod repetat, ecranul pe care cred că este fenomenal și la fel de mult ca nu vreau să cred că propunerea invocată pentru ecranul iPad de către Sharp a fost respinsă. UI Overlay Tapflow este în opinia mea unul dintre cei mai buni cu care trebuia să mă ocup. Durata de viață a bateriei este tolerabilă, imaginile sunt în regulă, oportunitățile 3D sunt foarte interesante, iar galeria multimedia și playerul muzical sunt pur și simplu minunate. La rândul său, carcasa telefonului îi cere să o transporte într-un sac căptușit cu microfibră și butoanele de sub ecran încep să nu se uite la ele. În plus, deoarece acest telefon nu mi-a lovit nevoile (nu recunosc dispozitivele fără o tastatură fizică și cer de la echipamentul său de indestructibilitate, pentru că nu există o viață ușoară de la mine), personal, n-aș fi decis să-l cumpăr. Dacă, cu toate acestea, cineva caută un pic de o alternativă mai ușoară și mai mică la HTC EVO 3D și are nevoie să aibă un telefon cu astfel de capabilități și un pic de o cameră mai bună (și este capabil să uite de aceste butoane fizice terifiante că chiar acum visează în coșmaruri) - Îl recomand foarte mult.

Și apropo, Sharp se va opri asociatul cu modelele Hello Kitty, mai ales că Mickey Mouse și Cubul de ciocolată a lovit, de asemenea, piața;). Și din moment ce vorbește deja despre acest lucru, Sharp introduce piața japoneză mai întâi la telefonul dvs. cu Android 4.0 și planuri actualizări pentru alte modele "de la un raft mai mare ". Deci, este posibil ca Aquos Sh80F să rămână cu sandwich-uri de înghețată. Ar fi recomandabil, deoarece actualizarea pentru HTC Evo 3D este a.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu