Principal » Android » Sharemeal - Ajutați copiii6.34.0

Sharemeal - Ajutați copiii6.34.0

Android  : Sharemeal - Ajutați copiii6.34.0

Sharemeal - Ajutați copiii este aplicația oficială a Națiunilor Unite, cu care puteți trimite bani pentru a cumpăra mese pentru cei care au nevoie de copii din întreaga lume.

Programul funcționează într-un mod simplu. În ecranul de întâmpinare veți găsi un buton mare de partajare, prin intermediul căruia putem trimite bani instituțiilor ONU care se ocupă de exemplu pentru copii. din zonă, în cazul în care războiul continuă. Taxele sunt variate și în valoare de: 40 de euro, 2,9 euro, 12 euro, 36 de euro și 146 de euro. De asemenea, vă puteți abona la programul în cadrul căruia o rată lunară va fi plătită în mod regulat. Cu cât este mai mare cantitatea pe care o plătim, cu atât mesele vor fi finanțate. Plata prin card de credit sau PayPal.

În cerere, vom găsi, de asemenea, informații despre situația legată de foamete pentru copiii din țările lumii, precum și o comandă rapidă la profilul utilizatorului. În plus, programul vă permite să vă conectați utilizând un cont Facebook, care va facilita primirea prietenilor să utilizeze aplicația.

Recomandat
Lasă Un Comentariu