Principal » Internet » ShareIt - Transferarea fișierelor ușor și plăcut

ShareIt - Transferarea fișierelor ușor și plăcut

Internet : ShareIt - Transferarea fișierelor ușor și plăcut

De câte ori ați întâmplat că ați vrut să încărcați o fotografie de pe telefonul dvs. smartphone la computer, dar nu ați găsit un cablu? Este adevărat că puteți încerca să o faceți cu norul, dar nu este nici confortabil, nici gratuit dacă folosim un transfer în cadrul abonamentului. Din fericire, există o soluție simplă - acționarea.

Într-o scurtă scurtă descriere este un program foarte util conceput pentru fișiere wireless rapid, fără probleme și cel mai important, între computerul dvs. personal și dispozitivele mobile. Configurarea și funcționarea programului este foarte simplă, eficientă și rapidă. Cu Shareit, putem, de exemplu, să rupe toate informațiile de pe un smartphone sau tabletă pe un disc de calculator. Tot ce trebuie să faceți este să configurați programul o dată pe apoi să îl utilizați practic reflexiv.

Este adevărat că programul de actiune a fost creat de Lenovo, un producător de computere, laptopuri, tablete și smartphone-uri, dar nu există restricții atunci când vine vorba de selectarea dispozitivelor - putem folosi echipamentul oricărui brand. Vorbind într-o nuchell - acesta este un program complet funcțional și nelimitat. De remarcat este interfața minimalistă și foarte frumoasă pentru ochi, care nu ar trebui să producă nici măcar un începător utilizatorilor.

După setarea inițială la dispoziția noastră, sunt date doar câteva butoane, inclusiv două principale - pentru a primi și trimite fișiere. Desigur, că totul funcționează corect, este necesar să se instaleze aceeași aplicație pe dispozitivele mobile, după caz, pentru site, adică. Google Play, Appstore etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu