Principal » Internet » Shakespeak: Swiftkey prezintă o tastatură interesantă care imită Shakespeare

Shakespeak: Swiftkey prezintă o tastatură interesantă care imită Shakespeare

Internet : Shakespeak: Swiftkey prezintă o tastatură interesantă care imită Shakespeare

La prima vedere, prima aplicație publicată de Swiftkey după preluarea Microsoft, puteți specifica cuvintele filmului Joker: Ce nu vă va ucide, vă va face un minunat. Este deja disponibil pentru tastatura destul de neobișnuită, ShakeSpeak că, în loc să se concentreze pe pragmatism, este să vă conducă la cuvintele, care ar fi utilizat în mesajul

..

William Shakespeare.

După instalarea aplicației, aspectul tastaturii variază semnificativ: fundalul este stilizat pergament, care sa conturat în asemănarea Bard. Cu toate acestea, putem experimenta unicitatea instrumentelor numai atunci când începeți să introduceți cuvintele ulterioare: algoritmii Shakespeak vor sugera automat cuvinte, datorită care mesajul va fi stilizat în limba utilizată pentru a utiliza Shakespeare. Trebuie remarcat faptul că numai engleza este acceptată, dar după oprirea autocorrecțiilor puteți utiliza cu succes aplicația ca o tastatură obișnuită, inclusiv caractere poloneze. Vor exista cuvinte din lucrările lui Shakespeare și așa.

[1/2

Deși poate arăta doar ca o curiozitate, de fapt Shakespeak este în mecanismul acțiunii sale destul de complexe. Punerea în aplicare a ideii este, de fapt, bazată pe o analiză a datelor stabilite ca fiind totalul autorului, care a dat rezultate excelente: mesajele nu numai că sunt compuse din neologisme caracteristice formelor arhaice (care, în multe cazuri, la circulația generală), Dar, de asemenea, păstrează continuitatea generală a sensului. Desigur, tastatura rămâne un experiment, dar nu este dificil să ne imaginăm oportunitățile care aduc algoritmul dezvoltat de Swiftkey.

Ne-am obișnuit deja cu faptul că SwiftKey învață obiceiurile de utilizare, iar șoldurile sunt mai eficiente și mai proporțional cu cât timp utilizatorul folosește aplicația. Această tendință poate fi inversată - ar lipsi de programul de styling, și în loc de Shakespeare, de exemplu, pentru a analiza presa britanică contemporană, atunci același utilizator ar putea învăța pe baza sugestiilor de bune practici în utilizarea limbii engleze adecvate. Tastatura Shakespeak poate fi găsită deja în baza noastră de date software.

Cu o listă lungă de alții (poate puțin mai practic) tastaturi pot fi citite datorită articolelor noastre din scrisul ciclului pe ecran.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu