Principal » Gaming » Funcția complexă de umbră remasterată - Fenomenul gratuit

Funcția complexă de umbră remasterată - Fenomenul gratuit

Gaming  : Funcția complexă de umbră remasterată - Fenomenul gratuit

Jocuri gratuite? În prezent, nimic nou și, practic, după un timp, putem găsi diverse producții care sunt oferite gratuit. Din păcate, nu fiecare dintre ele este demn de remarcat, descărcare sau instalare. Din fericire, din când în când, putem lovi o adevărată perlă, un fel de fenomen. Un exemplu este complexul de umbră remastered. Joc mare complet gratuit. 

Și ceea ce este complexul de umbră remastered? Ei bine, aceasta este o versiune îmbunătățită a unui joc foarte dinamic și interesant pentru platforma PC și cele mai recente console TJ. Xbox și PS4. Producția este o combinație de platforme tradiționale cu vedere la partea, cu shooters cu un teren extins și interesant dezvoltat pe baza creativității scriitorului Orson Scott Carda. Dezvoltatorii de la Statele Unite ale Grupului de divertisment sunt responsabile pentru producerea jocului, care este una dintre ramurile jocurilor epice, cunoscute pentru o astfel de producție ca ireal sau unelte de război. După cum puteți vedea recomandări, mulți promite mulți la început. Și ce este jocul? 

Ei bine, în joc, jucăm în figura lui Jason Fleming, care accidental descoperă o mare conspirație guvernamentală și o creație militară secretă. Toate activitățile trebuie să ducă la începutul războiului civil intern din Statele Unite. Mai mult, personajul principal al fetei - Claire - este răpit, deci Jason are un alt motiv pentru a face față personajelor negre.

În timpul jocului observăm lumea din lateral, cu toate că o mare setare grafică, în diverse domenii și valoarea acțiunii chiar și pentru un moment nu ne permite sa ma plictisesc. Întreaga lume este împărțită în diferite etape și, spre deosebire de aparențe, a fost făcută în întregime tridimensională. Merită să ne amintim că explorarea exactă a tuturor zonelor este foarte recomandată, deoarece creatorii au ascuns peste 100 de produse și îmbunătățiri. Au existat și elemente RPG, deoarece personajul principal al unui mortal obișnuit se transformă într-un adevărat soldat. 

În timpul luptei împotriva dușmanilor, putem folosi arme diferite, neobișnuite. Ei pot lucra sau îngheța adversarii de a crea obstacole. Au existat și elemente care pot fi distruse. Explodarea butoaielor etc. Așa cum se potrivește un platformer real, așa-zis. Șefii sau adversarii finali, foarte puternici, puternic înarmați, de exemplu. Wielkie roboți etc. Finalizarea întregului joc durează peste 10 ore, deși explorarea exactă a zonelor ar trebui să ia încă câteva ore. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu