Principal » Internet » Sextoriva este încă o amenințare gravă. Poliția primește numeroase aplicații

Sextoriva este încă o amenințare gravă. Poliția primește numeroase aplicații

Internet : Sextoriva este încă o amenințare gravă. Poliția primește numeroase aplicații

Înainte de a face în rețeaua dvs. fotografii intime, ar trebui să ne gândim bine. Consecințele acestui tip de trimitere a fotografiilor către utilizatorii media social pot fi tragice, cât mai bine prezentată în cazul Murgtalului de 21 de ani.

Potrivit serviciului de informații BNN, omul a fost o victimă a numit-asa sextortion. După cum a dat poliția, situația sa nu mai poate fi reparată, dar puteți avertiza numai alți oameni din prea multă nepăsător. Adesea, victima este înregistrată de criminali care utilizează aplicații false de dating sau chiar prin comunicatori legali. Expertii recomanda sa se evite contactul cu persoane străine și nu vizitează site-uri cu caracter pornografic necunoscut.

Definiția Sextortion

Fenomenul de sextorie este o formă de șantaj pe Internet. În funcție de persoana cu care trebuie să se ocupe victima, el poate lua o formă diferită. Se întâmplă așa că aceasta este adresa de e-mail cu un mesaj clar, sugerând că un cazier judiciar este lipsit de ambiguitate în situațiile sale victime și se așteaptă ca acest lucru să-i plătească pentru ei să nu distribuie.

În vremuri de tot mai popular pentru a face fotografii și a înregistra clipuri video scurte de trecătorilor, problema devine gravă. Escrocii amenință adesea că va trimite conținut pe Internet sau le trimite la un prieten sau o familie de victime în cazul în care acesta nu satisface cerințele lor.

Fenomenul scutură cercuri mai largi

Poliția Bedfordshire a spus că în ultima lună a primit 12 aplicații de acest tip de șantaj. În cele mai multe cazuri, motivul de sextorizare este posibilitatea unor câștiguri ușoare și rapide de către BlackMailers. Victimele aleg adesea să plătească sume mari de bani criminali, astfel încât să poată trăi chiar într-o altă țară.

Serviciul Cranfield și Marstonvale Cronica se face referire la cuvintele sergentului Thomas Hamma, care a transmis că poliția recomandă puternic cu fiecare trimiterea de fotografii intime sau care desfășoară activități sexuale sexuale, pentru că în cazul în care acestea apar pe internet o dată, niciodată nu va elimina-le din nou.

Cum de a proteja împotriva sextoriei?

Datorită amenințării în creștere, poliția din Bedfordshire a pregătit câteva sfaturi despre cum vă puteți proteja împotriva acestui tip de fraudă. Serviciile subliniază faptul că nu toată lumea în rețea este pe cei care le dau. Evazioniștii este ușor de a ascunde adevăratele lor intenții, motiv pentru care este mai bine să comunice numai cu acei oameni care știe în viața reală.

Mai mult, poliția subliniază niciodată să trimită bani sau să furnizeze detaliile dvs. pentru a vă conecta la bancă, coduri PIN și parole. Dacă persoana cu care vorbești online te face să te simți inconfortabil sau să trezească suspiciunile noastre, ar trebui să contactăm poliția.

Programe

Actualizări actualizări Știri Vezi mai mult> InternetoszustWosextorinformacje

Recomandat
Lasă Un Comentariu