Principal » Android » Șapte - 7 minute de antrenament9.12.1

Șapte - 7 minute de antrenament9.12.1

Android  : Șapte - 7 minute de antrenament9.12.1

Sfârșitul cu scuze, deoarece șapte este o propunere ideală pentru persoanele care ar dori să aibă grijă de figura lor, dar, din păcate, nu au timp pentru asta.

Șapte au fost construite astfel încât utilizatorul să dedice exercițiului doar șapte minute pe zi. Folosind cercetări științifice speciale, autorii au pus la dispoziție sesiuni care nu necesită instrumente - numai dorința, deoarece formarea poate fi efectuată oriunde într-un spațiu mic.

Este demn de menționat faptul că șapte vă permite să personalizați sesiunile individuale la propriile dvs. capabilități și nevoi. În plus, utilizatorul poate concura cu prietenii săi, câștigând astfel o mai mare motivație și sprijin al altor persoane care doresc să piardă kilograme inutile.

Înainte de a începe cele șapte aplicații, trebuie să știți că se bazează pe abonament anual (PLN 20,83 pe lună) sau o singură dată (costuri lunare PLN 44.99). Înainte de a ne decide să plătim, vom putea folosi versiunea de încercare de 7 zile.

După plata taxei, putem să ne alăturăm 7 clubului, ale cărui membri obțin rezultate mai bune, datorită planurilor de instruire pregătite după verificarea fitnessului fizic al unui utilizator dat. Oricine decide să se aboneze la club va avea acces la peste 200 de exerciții care să permită o sesiune diferită de sesiuni individuale și va primi sfaturi pe un antrenor certificat de personal.

Recomandat
Lasă Un Comentariu