Principal » Internet » Serverele Cloud Plex vor fi dezactivate încă în acest an. Menținerea serviciului este prea scumpă

Serverele Cloud Plex vor fi dezactivate încă în acest an. Menținerea serviciului este prea scumpă

Internet : Serverele Cloud Plex vor fi dezactivate încă în acest an. Menținerea serviciului este prea scumpă

Utilizatorii care utilizează serviciul Plex Cloud, care vă permite să se poticnească multimedia fără a avea propriul dispozitiv, va fi obligat să schimbe obiceiurile. Serviciul va înceta să lucreze împreună cu sfârșitul lunii noiembrie a acestui an, iar principalul motiv pentru demisia de la întreținerea sa este costuri ridicate. Creatorii au informat despre acest lucru sub forma unui forum oficial, unde își cer scuze utilizatorilor pentru inconveniente și, în același timp, propune să ajungă la alte soluții.

Serverele Cloud Plex sunt oprite pe 30 noiembrie și de atunci utilizatorii nu vor putea să le folosească pentru a transmite conținutul stocat în nor, cum ar fi Google Drive sau Oneedrive cu care funcționează serviciul. Pentru a utiliza în continuare posibilitățile de fișiere de streaming într-o rețea locală și nu numai, asa ca acum va fi acum echipate cu noi sau lansarea serverul pe computer. Prima soluție este asociată cu costuri suplimentare (și adesea dezgustate), în timp ce cel de-al doilea nu este cu siguranță cel mai convenabil, ceea ce este probabil confortul principalului motiv pentru serviciul Cloud Plex.

Am luat o decizie dificilă de a dezactiva serviciul Cloud Plex pe 30 noiembrie 2018. Cum poate știi, din luna februarie a acestui an am încetat acceptarea de noi servere Plex Cloud și de atunci am lucrat în mod activ pe modalitățile de a rezolva probleme diferite, menținând în același timp controlul asupra costurilor. Noi rămânem la un standard înalt și, din păcate, după multe studii și gânduri, nu am găsit soluții care să poată oferi utilizatorilor Cloud Plex cu impresii primare legate de PLEX, menținând în același timp un preț rezonabil... - am citit în explicația care a apărut pe paginile de forum.

PLEX este una dintre cele mai frecvent utilizate servicii pentru streaming de filme, muzică și serii, în primul rând în cadrul rețelei locale. Dacă instalați aplicația server pe propriul dispozitiv, utilizarea de cele mai multe funcții utile este liber, la fel ca aplicațiile client care sunt disponibile, printre altele, pe Windows, Macos, Android, iOS, Android TV, și chiar console. Ambele aplicații server și jucători pentru mai multe platforme pot fi descărcate prin catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareInternetsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu