Principal » Internet » Un server cu clienții de viteze operează fără o parolă. Informațiile au fost scurgeri pentru mai multe zile

Un server cu clienții de viteze operează fără o parolă. Informațiile au fost scurgeri pentru mai multe zile

Internet : Un server cu clienții de viteze operează fără o parolă. Informațiile au fost scurgeri pentru mai multe zile

Persoanele care fac cumpărături în magazinul de viteze din China ar trebui să acorde o atenție deosebită detaliilor lor de conectare. După cum sa raportat în VPNMENTOR, serverele responsabile pentru stocarea informațiilor despre clienți nu sunt protejate prin parolă, iar magazinul nu a reacționat până în prezent la notificarea despre scurgerile de date în curs de desfășurare.

Se pare că cel puțin câteva zile Baza de date a Gearului este disponibilă fără securitate. Printre informațiile care pot fi obținute în acest mod nu numai nume, nume, parole, adrese și detalii de contact ale cumpărătorilor, ci și facturi, iar în unele cazuri chiar și numere de pașapoarte. Defecțiunea a fost raportată de formularul corect de contact, dar până la publicarea informațiilor despre problema, magazinul sau asigurarea serverului, nici nu a răspuns la cerere.

Kafka Manager și Datele de mișcare a Gegalului, Sursa: VPNMENTOR.

Ce server interesant, neprotejat este o problemă nu numai pentru clienți, ci și magazinul în sine. După cum sa menționat în paginile VPNMENTOR, au fost găsite și referințe printre informațiile care trebuie accesate sistemul Kafka. Acest software ajută la traficul de rețea. Accesul la acesta este un drum deschis pentru hackerii care ar dori să influențeze modul de servere și eficacitatea acestora.

O scurgere mare de la WearBest este o problemă neinnuită a zilelor recente

O modalitate deschisă de a obține milioane de informații despre clienții de viteze este doar una dintre problemele din ultimele zile. La începutul acestei săptămâni, am informat și despre un alt caz, în care au fost disponibile sute de milioane de adrese de e-mail în baza de date non-securitate. Pentru a verifica dacă datele nu au lovit rezumatele publice, merită să folosiți ghidul nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu