Principal » Internet » Serendipity pentru weekend

Serendipity pentru weekend

Internet : Serendipity pentru weekend

Ca parte a divertismentului de week-end, oferim serendipity - o producție logică 3D interesantă cu elemente arcade în care vom ajunge la contact cu o serie de puzzle-uri de echilibru pregătite de creatorii de proiect.

Jucătorul se mișcă într-o lume abstractă umplută cu diferite tipuri de solide colorate. Ciocnirea părților lor cu un laser special este capabil să traverseze următoarele zone ale consiliului.

Fiecare dintre cifre reacționează diferit pentru a se conecta la acesta și are propriul scop. Cea mai importantă pare a fi gloanțe, datorită căreia putem descoperi imagini suplimentare care ne apropie mai aproape de sfârșitul aspectului. Există, de asemenea, triunghiuri galbene foarte importante deoarece servesc o plimbare în zone indisponibile, unde există o plasmă prețioasă, care ar trebui să fie colectată de unul. După finalizarea fiecărui aspect, putem verifica starea actuală în meniul principal din colțul drept, superior al ecranului. Este vorba despre completarea posibilă și eficientă a gazului pe teren.

În plus față de elementele logice menționate sau pur arcade care apar în joc, ne ocupăm și de "noroc fericit", și anume în timpul jocului, ajungem brusc la soluția așteptată deloc așteptând acest lucru. În multe cazuri, trebuie să lăsați logica deoparte și să vă gândiți într-un mod nereal și nu va trebui să așteptați mult timp pentru efectele pozitive.

Serendipity este o propunere interesantă pentru persoanele care nu numai că pot gândi și anticipează, ci și pentru cei care pot izbucni din reguli și scheme impuse. Un climat special și o varietate de jocuri sunt avantajele suplimentare ale acestui puzzle.

Serendipity joc poate fi descărcat în secțiunea: Programe -> Jocuri -> Logical.

Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu